Skip to main content
  • 2.06.2024.

Laurent Garnier i još preko 100 DJ-eva stižu na Lovefest 2024.

Lovefest koji se održava od 8. do 10. kolovoza objavio je line up, a među headlinerima je Laurent Garnier

Piše: 

Program festivala održat će se na pet pozornica među kojima je i jedna potpuno nova Raw Stage za ljubitelje tvrđeg techno zvuka. U Vrnjačku Banju osim Laurent Garniera stižu još i u Adam Beyer, Pan-Pot, Chris Stussy, Traumer, Honey Dijon, Ron Trent, Len Faki, Shlomo, Alan Fitzpartick, Hunee, Jamie Jones i više od 100 izvođača.

Ovogodišnji slogan festivala je “In a heartbeat”
Svjedoci smo da se brojne stvari u životu mogu promjeniti u sekundi, a organizatori su ove godine iskoristili priliku da podsjete sve posjetitelje da je i sekunda dovoljna da odlučite da ovog ljeta uronite u ljepšu realnost na festivalu ljubavi. Otuda slogan “In a heartbeat”, koji ove godine služi da motivira sve fanove festivala da instant, brzo i bez odgode odluče da i ovo ljeto provedu na jednom od najboljih glazbenih festivala u Europi.

Da podsetimo, Lovefest je nedavno nominiran za najbolji europski festival i plasirao se među deset najboljih u Europi. Prije nekoliko godina proglašen je najboljim regionalnim festivalom na Ambasadoru, a redovito je i nominiran u istoj kategoriji. U proteklo desetljeće i po, festival je posjetilo više od 850.000 ljudi iz Srbije i svijeta, kao i preko 4.000 izvođača među kojima su najveća svjetska imena, zajedno sa najslušanijim zvijezdama iz Srbije i regije.

Pročitaj još: Emotivna završnica Lovefesta 2023.

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.