Skip to main content
  • 7.08.2023.

Emotivna završnica Lovefesta

Poslije tri dana i velikog broja trenutaka za pamćenje, šesnaesto izdanje Lovefesta dočekalo je vrlo emotivnu završnicu uz legendu elektroničke glazbe Marca Carolu na Fire pozornici

Piše: 

Najbolje trenutke u video sažecima pogledajte na našem Instagramu

Uprkos kiši, koja je padala posljednjeg dana festivala, organizatori su brzom reakcijom uspjeli sačuvati dancefloor, a brojni posjetitelji iz cijele Europe dočekali su kraj još jednog izdanja festivala.


 
Tripple b2b nastup najveće iznenađenje posljednje festivalske noći

Posljednje festivalske večeri Dennis Cruz, Seth Troxler i William Djoko imali su triple b2b nastup koji je trajao čak četiri sata. Legendarno festivalsko jutro dočekano je na Ultra Energy bini uz DJ Deep-a, koji je možda i jednim od svojih najboljih setova zatvorio ovogodišnje izdanje Lovefesta.

Prema riječima publike ovogodišnji Lovefest ne samo da je oborio rekorde posjećenosti već i kvaliteta line up-a. Tijekom tri festivalske noći Vrnjačka Banja je ugostila najveće svjetske zvezde među kojima su bili Charlotte de Witte, Marco Carola, Adam Beyer, 999999999, Chris Liebing, Enrico Sangiuliano, Louie Vega i više od 100 izvođača, koji su nastupili na pet pozornica.
 

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk