Skip to main content
  • alt
  • 23.01.2015.

Lineup amsterdamskog Awakeningsa je ovdje

Awakenings budi sve one, svakodnevnim većim ili manjim utezima, otežane duše i stopala već 15. godinu za redom i lineup za desetljeće i pol djelovanj je napokon ovdje.

 
U dva divna, glazbom natopljena, dana vikenda 28. i 29. lipnja amsterdamski zrak će vibrirati najboljim od elektronike sa lineupom koji je zaista golem. Jednino što će vas moriti je da ćete u opskurnom bijesu dizati šaku prema nebu i psovati znanost koja još nije došla do stvaranja ljudskih klonova, jer kako? Kako da jedna osoba vidi i čuje sve što želi u dva dana?

alt

 
Na lineupu će se između ostalih naći Sven Vath, Richie Hawtin, Jimmy Edgar, Adam Beyer, Ida Engberg, Apollonia, Marcell Dettmann koji će se s Benom Klockom osloniti leđa o leđa, Boddika, Matador, Nina Kraviz, Jeff Mills, Rebekah, Joris Voorn, Joseph Capriati, Maceo Plex, Ricardo Villalobos i ooohhh još toliko toga.
 
Kako bi navođenje svih izvođača ovaj tekst pretvorilo u beskonačni papirus divnosti razrolajte si ga klikom ovdje za puni lineup. Zateknete li vas posljednji vikend u lipnju u Amsterdamu znate kuda plus izgaramo od ljubomore.
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk