Skip to main content
  • 13.06.2024.

Ljeto na sjeveru! Shaq aka Diesel, Fedde, Paolo Barbato, Vanillaz… stižu na Forestland

Pred gotovo desetljeće i pol nekolicina mladića nije mogla na festival koji želi pa je odlučila napraviti svoj festival kod kuće. Desetljeće i pol kasnije, Forestland je jedan od najvažnijih festivala u Hrvatskoj koji svakog ljeta privuče tisuće i tisuće posjetitelja u Međimurje.

Piše: 

XII. izdanje Forestlanda je na rasporedu od 19. do 21. srpnja u šumici pored Brezja gdje se sprema 48 sati odlične glazbe, prirode i nezaboravnih trenutaka.

Međimurje nije bila tipična festivalska destinacija, iako imamo povijest odličnih koncerata, vrhunskih bendova i DJ-a” rekli su nam Saša i Krešo iz organizacije. „Nije lako početi festival iz nule, ali s godinama smo se etablirali i ovog ljeta nam stižu vrhunska svjetska imena, Fedde Le Grand i Shaquille O’Neal. Ova dvojica nastupaju na svim velikim svjetskim festivalima, od Ultre, do Tomorrowlanda baš kao i većina naših artista! Fedde stiže u petak sa jednog festivala, a već u subotu putuje u Njemačku na Parookaville. Shaq je nedavno pokrenuo svoj festival u LA-u i rasprodao 50 000 ulaznica u samo par sati!”

Preko 60 arista, performera, producenata i pjevača stiže u Međimurje!

Uz doslovnog glazbenog giganta Shaquille O’Neala, Feddea, tu su i Paolo Barbato, Vanillaz, ali i mnogi drugi izvođači.

Forestland je raznovrsni festival, na tri pozornice očekuje nas glazba za svakog ljubitelja ljeta, provoda i plesa. Na Forestroom nam dolaze kraljevi italo-disco i house glazbe Paolo Barbato i Alex Donati, subotu i festival će zatvoriti vjerojatno najpopularniji slovenski techno duo Rasky & Unibuu” nastavlja Saša Mikac te dodaje “Dok je definitivno najpopularniji i najtraženiji artist DIESEL, odnosno Shaquille O’Neal.”

U sklopu festivala ponovno nas očekuje i najduži festivalski zip-line, barbershop, tattoo&piercing, ali i bodypainting, food trucks i čak tri pozornice.

Festivalske ulaznice iznose 50 eura, a pronaći u sustavu Entrio te na ovlaštenim prodajnim mjestima i kod promotora!

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.