Skip to main content
  • 12.06.2024.

Koprivnički generator kulture Funk pokrenuo crowdfunding kampanju za adaptaciju prostora

Funk je paralelno s obljetnicom 10 godina rada u trenutku kada takvih fondova nedostaje odlučio pokrenuti crowdfunding kampanju prikupljanja donacija s ciljem daljnje obnove prostora

Piše: 

Koprivnički Funk, odnosno Forum udruga nezavisne kulture proslavio je 10 godina rada na razvoju kulture u Koprivnici. Sada je pokrenuta kampanja prikupljanja donacija kako bi se prostor dodatno obnovio i kako bi se stvorili bolji uvjeti za rad.

Cilj osnivanja Funk-a 2014. bila je želja udruga s područja nezavisne kulture za vlastitim prostorom u kojem će realizirati svoje programe. Od tada do danas Funk je bio domaćin brojnih koncerata, predavanja, radionica, izložbi, performansa, večeri soundsystem kulture, filmskih večeri, proba bendova, konferencija, u njemu se odvija škola sviranja i pjevanja, te drugi programi.

Ovu kampanju možete podržati svojom donacijom, a Funk-ovci su pripremili i zanimljive poklone za sve koji se uključe u istu

U posljednjih 5 godina od tada praznog i oronulog prostora, bez osnovnih uvjeta za rad Funk-ovci su napravili puno toga. Izgrađena je pozornica od drvenih paleta, osvježili su se zidovi, opremljena je koncertna dvorana, adaptiran sanitarni čvor, a više od 300.000 eura osigurano je iz fondova Europske unije.

U planu je zamjena prozora na cijelom objektu, uvođenje ventilacije u koncertnoj dvorani, obnova podova, te adaptacija krovišta. Ovu kampanju možete podržati svojom donacijom, a Funk-ovci su pripremili i zanimljive poklone za sve koji se uključe u istu. Više o kampanji saznajte ovdje, te donirajte za razvoj kulture u Koprivnici.

sonus 2
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.