Skip to main content
  • alt
  • 12.10.2014.

Loveweek festival 2014., Novalja – aftermovie premijera

Hej! Znate li što je Loveweek festival? Ako ne znate sjednite i dopustite nam da vam ispričamo o fenomenalnom iskustvu ljeta na jednoj od najljepših svjetskih obala koje nam se odvija pod nosom već zadnje dvije godine.

 
Loveweek festival je inovativni koncept partijanja koji nije samo običan festival na kakav ste navikli. Zamišljen je kao višeslojno iskustvo koje uključuje clubbing u najpoznatijim novaljskim klubovima, uživanja i chillanja na plaži kao pripremu za partije i ujedno i Loveship brod koji će te povesti na ljubavno glazbeno putovanje. Na pučini glazba može biti jaka koliko želiš, možeš urlati koliko želiš… valovi će čuvati sve tvoje tajne. Ako ipak želiš samo provesti i miran chill out tjedan opuštanja i uživati u domaćoj klopi možeš i to. 
 
Riječ o ovoj novoj manifestaciji širi se poput šumskog požara. Čini se da je dobro iskustvo najbolja preporuka. Prva godina je zabilježila 120-ak gostiju, uglavnom iz Njemačke i Austrije a druga je već donijela preko 500 posjetitelja jer je informacija procurila do Indije, New Yorka i Britanaca. Ne sumnjamo da će 2015. Loveweek popuniit svoje kapacitete u potpunosti i da će se tražiti karta više.
 
Papaya, Aquarius i Kalypso tresli su se od toplih preplanulih tijela na ritmove velikih gosotovanja elektronske glazbe a na brodu ljubavi kao headlineri su se pojavili i Robin Schultz i Lexer. Ovo je svakako avantura koja će privući probranu publiku koja voli underground ali i deep house, koji je na repertoaru za 2015. a lineup još nije pušten u javnost. Nadamo se da ćete i vi ovo ljeto možda potegnuti do Novalje i sakupiti nezaboravna sjećanja na ovom, svakako, neoubičajenom festivalu. Dok nam se novo ljeto ne prišulja dajemo vam ekskluzivno prvo virkanje na službeni aftermovie sa ovogodišnje avanture. Ostajte nam pozdravljeni i veseli.
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2