Skip to main content
  • alt
  • 12.10.2014.

Kratki pregled tjedna

Eto nas još jednom ostavljamo iza sebe jedan uzbudljivi tjedan ispunjen događajima, uživancijama, pričama i iskustvima.

 
Nadamo se da je i vama bio jednako zanimljiv i da ste saznali nešto novo, zabavili se i da ste taman raspoloženi za reminiscenciju. Drago nam je da ovdje s nama pratite melodiozne struje i zakutke ovog elektroničkog svemira pa za sve vas koji nisu stigli popratiti sve što su željeli pretvorit ćemo vas na nekoliko trenutaka u vremenske putnike i prošetati zajedno kroz prethodnu sedmicu.
 
Često nam navraćate natuknuti se kakve sočne partije to vaš grad sprema tako da je rubrika kalendar i dalje u samom vrhu čitanosti. Izdvojit ćemo još i deset top tema na koje ste bacali oči u prethodnih 7 dana.
 
10. mjesto suvereno drži intervju sa prvom damom scene, DJ-icom i producenticom Miss Sunshine koja je popričala s nama na jedan sunčani petak, prisjetila se ljeta i podijelila planove i nade za budućnost. Zatim ste se zajedno s nama čudili partijaneru koji je danima izgubljen i gol tumarao šumama Georgije.

alt

 
Vidimo da volite nagradne igre tako je na 8. mjesto zasjela priča o novoj sezoni Ambasade Gavioli uparena sa nagradnjačom. 7. mjesto pripalo je najtrakama na koje ste se dosita naplesali na festivalima ovoga ljeta.
 
Na 6 mjestu našla se najava 10 festivala kojima se još možemo veseliti dok ne otkuca ponoć na Staru Godinu. Na polovici ovog countdowna posebno vas je zanimao i  15. rođendan fantastične manifestacije Future Sound of Zagreb na kojem ste također i okušali sreću u nagradnoj igri.

alt

 
Iznimno nam je drago da su sceniljupci pokazali tako veliko srce jer se iznova na četvrtom mjestu, na naše oduševljenje, našao humanitarni party koji je Trogir nabacio za malu Katarinu.
 
Mjesto broj 2 zauzela je objava lineupa za najgrandiozniji dvodnevni novogodišnji party Decadence u Denveru. Vidimo da ste već počeli tražiti ideje gdje provesti najluđu noć u godini (tehnički u dvije godine ali nećemo cijepati dlake).

alt

 
Na korak do vrha našla se dugo očekivana potvrda za treći Ultra Europe koji je napokon dobio zeleno svjetlo, dok se na sam vrh uspela objava da će Zagreb postati bogatiji za još jedan klub u kojemu ćete moći proplesati mladost.

alt

 
Hvala vam još jednom što ste s nama dijelili svoje dane kroz prethodni tjedan. Ostanite uštekani jer dani pred nama nose svakojake divne stvari koje ćemo ekspresno podijeliti s vama. informacija je moć. Stoga ostanite nam informirani, zaigrani i veseli i pripremite se za osvajanje novog listopadskog tjedna. Šaljemo vam naramak dobrih vibracija sa Klubske Scene u ovo mirno nedjeljno veče. Ostanite nam pozdravljeni dragi prijatelji.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2