Skip to main content
  • fffc
  • 30.04.2012.

Mali urbani festival u Sisku

MUF – ili Mali Urbani Festival po deveti će se put odigrati u sisačkoj šumici i osim glazbenog dijela programa ponuditi umjetnički, sportsko zabavni, te edukativni program.

Piše: 

Naslovna foto

FFFC

Mali Urbani Festival još jednom će pružiti Sisku i svim posjetiteljima viziju moderne urbane kulture u periodu od 23. do 27. svibnja.

Glazbeni dio programa u petak vodit će electro glazbeni smjerovi koji počinju od 17 sati na otvorenom, izvan prostorija Kluba SKWHAT. Main večernji dio electro glazbenog programa kreće u 22 sata u prostoru kluba SKWHAT. Nastupit će Zastranienie, Torul i Florence Foster Fan Club.

{soundcloud}https://soundcloud.com/romance-moderne/sets/florence-foster-fan-club/{/soundcloud}

Glazbeni rock dio programa održava se 26. svibnja od 17 sati kada će početi nastupi osam glazbenih izvođača unutar Kluba SKWHAT. Nastupit će Brkovi, Krešo i Kisele kiše, Officer Down i Spremište, a uskoro slijedi i nadopuna programa.

Ulaznice za za petak, 25.5. i subotu, 26.5. puštene su u pretprodaju. Možete ih naći u Sisku u Voodoo Baru, No Codeui iSHOPu. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 35 kuna u pretprodaji, dok će u subotu 26.5. cijena ulaznice iznositi 50 kuna.

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.