Skip to main content
  • dash berlin
  • 30.04.2012.

Dash Berlin izdao drugi album

Nakon što se s prvim albumom kretao unutar prvih deset pozicija DJ Mag Top 100 ljestvice, Dash Berlin ima nešto novo za reći.

Piše: 

Naslovna foto

dash berlin

Armada Records, label za koji je izdao novi album i nizozemska trance zvijezda Dash Berlin već su duže vrijeme preko singlova najavljivali i privlačili pažnju na Dashov drugi album „#musicislife“.

Ovaj album nastavlja se na njegov debi album "The New Daylight" koji je bio jedan od najiščekivanijih izdanja na labelu Armada Music.Video spot najnovijeg singla s ovog albuma, "Go It Alone" feat. Sarah Howells, već je pogledan više od pola milijuna puta na Youtubeu.

{youtube}IMepLfEJu6w{/youtube}

Na ovom je albumu surađivao s australskom pjevačicom Emmom Hewitt, top vokalistom Jonathanom Mendelsohnom, s njemačkim DJ superstarom ATB te s Kate Walsh, Shanokee, Chris Madin, Hoyaa i naravno Sarah Howells. Pretodnim je albumom Dash obišao svijet, a novim ne namjerava uopće usporavati, štoviše već odrađuje „#musicislife“ svjetsku promo turneju.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2