Skip to main content
  • 18.03.2022.

Marco Faraone i Patrick Topping vrte na zadarskom spomeniku Pozdrav suncu

Nulti dan odnosno pre-party festivala Amnesia 2022 Ibiza Takeover Croatia u organizaciji BSH Events održat će se u Zadru 29. svibnja (nedjelja) uz spektakularan zalazak sunca na off-lokaciji

Piše: 


Ovaj jedinstveni showcase održat će se na zadarskom spomeniku "Pozdrav suncu". Poznati su i izvođači koji će nas rasplesati, a to su Patrick Topping, Marco Faraone, Lauren Lo Sung i Pablo Panda.

Pridružite se spektakularnom zalasku sunca u gradu koji je poznat po jednom od najljepših zalazaka sunca na svijetu i najboljoj europskoj destinaciji 2016. Ulaznice za ples na spomeniku Pozdrav suncu 29.5. mogu se kupiti preko Entrio sustava. BSH Events su na ovoj lokaciji prošle godine održali fantastičan dvodnevni Zadar Sunset festival o kojem smo izvještavali ovdje.

Prije nekoliko dana najavili smo i datume festivala Amnesia 2022 Ibiza Takeover Croatia koji se ove godine održava od 30. svibnja do 2. lipnja na plaži Zrće. Ulaznice za festival na Zrću pronađite također na Entrio.

MARCO FARAONE
Marco Faraone je do sada dao neprocjenjiv doprinos izdavačkim kućama, počevši od svog debija na Drumcodeu 2013. Talijan je i dalje jedan od najsvestranijih producenata na sceni koji jednako dobro kotira s house i techno produkcijama. Pretprošle godine je objavio dva albuma, a njegova nadahnuta forma nastavlja se tijekom cijele 2021. s nezaboravnim EP-om "Our Freedom" na etiketi Adama Beyera.

PATRICK TOPPING
Kao jedan od najuspješnijih umjetnika svoje generacije, britanski umjetnik Patrick Topping pridonio je stalnom dotoku pozitivnosti u kulturi koju tako jako voli, postavši pritom jedan od najpopularnijih DJ-a na sceni. Vođen ovim temeljnim elementima, Patrick je stekao međunarodni status umjetnika, sa sjajnom diskografijom, etiketom i party brandom.


LAUREN LO SUNG
DJ-ica i producentica iz Liverpoola Lauren Lo Sung cijenjena je zbog svog zvuka ispunjenog grooveom. Fuzija toplih tekstura i ogoljenih udaraljki, začinjena s malo pariške blistavosti, to je glavna snaga iza njezine uspješne karijere, one koja ju je dosad ne samo odvela u niz klupskih i festivalskih žarišta kao što je Junction 2, Fabric,  Club Der Visonaere, Hi (Ibiza) i The Warehouse Project, nego je usput zaslužila i priznanja Mixmaga 'One to Watch', DJ Maga 'Get To Know' i Liverpool Echoa 'DJ Of The Year'.

Ključni stup iza producentice rođene u Liverpoolu je njezin brend LOLiFE. Prvo kao klupska večer, LOLiFE je započeo kao redoviti flex u underground utočištima diljem Liverpoola, Londona i Manchestera. Ista je namjera ugrađena u njezin posljednji LOLiFE pothvat; LOLiFE Records. Iza sebe ima album i brojna izdanja među kojima ističemo remikse za AdMaiora koja su snažno podržali Rhadoo, Archie Hamilton, Seth Troxler,  Seb Zito, Andrey Pushkarev.

 

PABLO PANDA
Pablo Panda je zagrebački DJ i promotor događanja. S house glazbom u ranoj dobi uveo ga je brat Lugo. U početku je to bio Chicago House. Nekoliko godina kasnije, nakon što je postao bolji i naučio sve više o DJ-ingu, pokrenuo je vlastitu event tvrtku BSH events jer je uvidio da postoji prilika za unapređenje house glazbene scene u Zagrebu. Od tada je organizirao brojne događaje u Zagrebu na prekrasnim i nesvakodnevnim prostorima poput tvrđave Medvedgrad s pogledom na grad, Međunarodne zračne luke Zagreb, Trsatskog dvorca itd. Nakon što su osvojili hrvatsku prijestolnicu, ekipa iza BSH događanja odlučila je odvesti party na obalu s brendom koji su nazvali Adria Sunset Sessions. Od tada je dijelio pozornicu s imenima kao što su Paco Osuna, Fisher, Purple Disco Machine, Dennis Cruz, Melé, Dom Dolla, Mousse T, Weiss, Danny Howard, Chelina Manuhutu, Lily Palmer, Gramophonedzie itd. Svirao je i na velikim regionalnim festivalima. Također, nedavno su u Zagrebu započeli potpuno novu večer pod nazivom “Ciferšlus” orijentiranu na disco house zvuk. Pohađao je SAE Institute Ljubljana, gdje je studirao audiotehniku ​​/ glazbenu produkciju.
 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2