Skip to main content
  • terraneo
  • 9.01.2013.

Mate Škugor napustio Terraneo festival

Dosadašnji umjetnički direktor šibenskog Terraneo festivala i osoba zadužena za uređivanje glazbenog djela festivala, Mate Škugor više neće obnašati tu funkciju.

Naslovna foto

terraneo

Kako je obajavio portal Muzika.hr, Škugor je funkciju koju je na festivalu obnašao protekle dvije godine napustio jer više nije bio u mogućnosti dovoljno kvalitetno paralelno raditi dva zahtjevna posla kao što su osmišljavanje i uređivanje glazbenog programa Terranea, odnosno uređivanje i realizaciju festivala i redovitog koncertnog programa Žedno uho koji se odvija u Zagrebu tijekom cijele godine.

{youtube}fhSPsYchRpI{/youtube}

Kako se u oba slučaja radi o cijelogodišnjim angažmanima morao se odlučiti za jedan od navedenih projekata. Odlučio se za onaj na kojem radi već više od 15 godina a koji će uskoro biti okrunjen otvaranjem kluba Žedno uho.

Unatoč Škugorovom odlasku organizacija trećeg izdanja Terraneo festivala nesmetano se odvija dalje, a Mate Škugor će i dalje nastaviti biti savjetnik festivala, ali neće aktivno sudjelovati više.

{youtube}JxUSD5tEVgo{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk