Skip to main content
  • 21.04.2022.

Moondance Festival 2022. objavio line up za Pirate Boat i Electric Boat partye

Moondance festival 2022. je objavio promotivni video boat partija te kompletne line up-ove, ulaznice i servisne informacije za Pirate Boat i Electric Boat partije

Piše: 


Pirate Boat naziv je boat partija rezerviranog za petak 29.7. s legendarnim Mr. C-ijem koji za ovu priliku kao kapetan broda dolazi direktno iz Los Angelesa. Potporu će mu pružiti domaći sve poznatiji i priznatiji trogirski dj i producent Tome R. Krstarenje trogirskim arhipelagom uz house i acid house ritmove. Što se više može poželjeti?

Drugog dana festivala, u subotu 30.7. isplovljava Electric Boat, jedrenjak s kapetanicom Insolate za timunom, našom, sad već svjetski priznatom techno umjetnicom kojoj će potporu dati još jedan talentirani trogiranin Marko Vuletić. Ritam je žešći i brži za sve one željnije modernijeg techno zvuka ali ruta je ista. Maksimalni ljetni techno užitak uz kupanje u rajskom okruženju.  

Jedrenjaci isplovljavaju u petak 29.7. i subotu 30.7. ispred kule Kamerlengo u 15.00h. Ukracavanje počinje već od 14.00. Krstarenje se nastavlja u trogirskom arhipelagu s kupanjem u jednoj od najljepših jadranskih uvala. Povratak je u 19.00 ispred kule Kamerlengo. Taman da se malo predahne i spremi za nove nezaboravne večeri u kuli.

Broj ulaznica je ograničen veličinom broda što znači da je potrebno što prije rezervirati svoju. Prodaja ulaznica za boat partije kao i za cijeli festival je u sustavu Entrio.

Endorfin te vodi na Moondance po povoljnijim cijenama:

Ukucaj "endorfin20" na Entrio i ostvari 20% popusta na Weekend Ticket.

Mr. C, pravim imenom Richard West jedna je od najznačajnijih figura elektroničke plesne scene. Njegova biografija je impresivna i ogromna pa ćemo izdvojiti samo nekoliko zanimljivosti. Richard je bio frontman jedne od najutjecajnijih britanskih elektro plesnih bendova The Shamen koji su '90ih rasturali po UK ljestvicama. Bio je suvlasnik kultnog londonskog The End kluba koji je nekoliko puta proglašen za najbolji klub na svijetu.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri puštao je u skoro svakom kutku svijeta gdje postoji underground klub. Jedan je od rijetkih kojega zbog iznimne vještine miksanja i selektiranja glazbe direktno možemo svrstati u kategoriju „umjetnost DJ-inga“ (The Art of Djing). Iz Los Angelesa gdje je preselio uspješno vodi svoju večer Superfreq koja je slavljeničkom turnejom upravo proslavila 20 godina postojanja i na kojoj ugošćuje neke od najzanimljivijih faca sa scene. Na istoimenoj etiketi izdaje beskompromisnu glazbu koja nema rok trajanja. Više informacija: https://superfreq.org/

Tome R je trogirski dj i producent, rezident Moondancea od samih početaka. Svojom Sit Down etiketom na kojoj izdaje kako svoja tako i izdanja međunarodnih producenata ucrtao je Trogir na underground kartu što mu je utabalo put sve većoj prepoznatljivosti.

Insolate je trenutno najtraženija hrvatska techno dj-ica i producentica. Redovito nastupa u najboljim techno klubovima i festivalima na svim kontinentima uključujući kultne klubove i festivale Berghain, Rex, Tresor, Under Club, Club d’Anvers, Unter, Exit Festival, Tomorrowland, ADE i Dimensions Festival. Vlasnica je etikete Out of place i jedna od pokretačica večeri Traum koja je obilježila osječku techno scenu zadnjih par godina. Upravo je pokrenula novu večer pod nazivom Hush! Njeni energični setovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim pa ne sumnjamo da će kao kapetanica jedrenjaka unijeti dodatnu energiju na techno krstarenju.

Marko Vuletić je još jedno trogirsko ime koje obećava. Inspiriran detroitskim technom njegovi setovi su energični i melodični u isto vrijeme što ga čini idealnim za isplovljavanje Electric Boata. Marko je svojim prvim setom na Moondanceu zaslužio status rezidenta. Provjerite zašto!

 

sea star desk
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.