Skip to main content
  • balaton sound 2013
  • 7.01.2013.

Na Balaton ponovno stižu aktualne DJ zvijezde

Sedmu godinu za redom na mađarskom jezeru Balaton održat će se Balaton Sound festival koji je upravo najavio prvi val izvođača.

Naslovna foto

balaton sound 2013


Za dobar početak 2013. organizatori Balaton Sound festivala koji će se održati od 11.-14. srpnja najavili su osam internacionalnih DJ zvijezda, među kojima je Amerikanac Steve Aoki, kojeg mnogi poznaju po bacanju torti publici u lice, i po njegovom labelu Dim Mak Records, na kojem je objavljeno više od 250 izdanja raznih glazbenika.

Osim Steve Aokija na glavnoj pozornici Balaton Sound festivala nastupit će prema želji publike i Justice, te Hardwell, Brodinski i predstavnik berlinske underground scene, Dixon.

Po prvi put na obali Balatona pojavit će se i skandinavski elektro-house dvojac Dada Life te nakon dugo vremena i talian skielectro house i dance-punk projekt Bloody Beetroots. Za ljubitelje mračne strane dubstepa i grimea kao glavna zvijezda predstavljen je Amon Tobin, a organizatori tvrde da je ovo tek uvodni dio u ono što nas čeka na njihovom main stageu.

{youtube}v_MlfGQrH9E{/youtube}

Balaton Sound festival slovi ako jedan od 10 najboljih europskih festivala, stoga ako u to vrijeme nistena brojnim festivalima koji se događaju u Hrvatskoj i u Mađarskoj vas čeka odlična zabava.

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.