Skip to main content
  • 7.01.2013.

Kiki & Frajman 21 godinu poslije

Ne biste vjerovali već je prošla 21 godina od kada su Kristijan Nardić -Kiki i Davor Frajman jednog četvrtka davne 1992. godine "došli tiho u Aquarius…i ušli u legendu" ispisavši zlatnim slovima povijest domaće elektronske scene.

Kiki i Frajman zaslužni su glazbeni odgoj generacija mladih i razvoj sad već kultnih programa iz devedesetih koji nas uvijek asocirraju na njih poput Sabotage, Loops i omiljenog Stereo Studia.

Svojim neospornim glazbenim talentom, entuzijazmom i svojom kreativnošću godinama su među svim ljubiteljima elektronske glazbe uživali status jednih od najboljih i najinovativnijih domaćih dj-a a tako je ostalo i do današnjih dana. Njihovi DJ setovi uvijek su bili posebni, drugačiji i uzbudljivi, takvi da nikada nikoga ne ostavljaju ravnodušnima na plesnom podiju.

21 godinu poslije povijest se ponavlja i Aquariusu A1 gdje je 1992. i započela njihova danas već legendarna glazbena priča i koju će nam u petak 18.1.2013. njih dvojica ponovno "ispričati"  na najbolji mogući način, onako kako samo oni znaju. Ukoliko pripadate mlađim generacijama, obveznu lektiru s biografijama Kikija i Frajmana koji su domaću scenu zadužili svojom glazbom proučite na Facebook eventu.

frajman

Ulaznica za party pod nazivom KIKI & FRAJMAN " 21 godina poslije" iznosi 30kn. Vidimo se!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2