Skip to main content
  • 29.04.2016.

Na valovima Jadrana stiže novi Wave Week festival

Ekipa Croatia Wave-a koja je poznata po pronalsku smještaja za strane party turiste na našoj obali odlučila se upustiti u novu avanturu.


Radi se Wave Week festivalu, novom intimnijem sedmodnevnom događaju koji će obogatiti ponudu na Jadranu i u prvi plan staviti naše srednjo-dalmatinske otoke, te njihove noćne klubove.

Festival počinje 13. kolovoza i traje 7 dana, a u tom razdoblju iz Splita će prema otocima Braču, Hvaru i Visu zaploviti oko 40-tak jahti sa ukupno 250-tak putnika. Svaku noć brodovi će stati na drugoj lokaciji i posjetiti aktualni klub u tom mjestu, a za pultom će svirati renomirani svjetski DJ-i.

Tako je ukrcaj u Splitu, a prvi party se održava u Supetru na Braču gdje će posjetitelji plesati od zalaska sunca do njegovog ponovnog izlaska. Domaćin je Roso Beach Bar, a za pultom čikaški house svira Need2Soul. Drugi dan se ide u makarski Deep gdje će u poznatoj špilji svirati Simian Mobile Disco i Crazy P.

Brodovi se trećeg dana ponovno vraćaju na Brač, no ovaj put u Bol gdje su domaćini Auro i Varadero. Za pultom su Clive Henry i Miguel Puente. Četvrti dio turneje zahvaća Carpe Diem na Hvaru, peti Laganini Bar na Paklenim otocima, a šesti na Visu u tvrđavi Fort George.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk