Skip to main content
  • lighthouse porec
  • 6.03.2013.

Najavljen još jedan festival u Istri

Možda bi sljedeći slogan naše turističke zajednice umjesto onog „Mala zemlja za veliki odmor“ trebao biti „Mala zemlja za velike festivale“ s obzirom da broj festivala koji će se ovo ljeto održati na našoj obali sad više nije lako ni nabrojati.

Naslovna foto

lighthouse porec

Uz Echo, Kanegra Beach Festival, Outlook, Dimensions, Unknown i druge, Istra će od ove godine upriličiti još jedan novi festival. Riječ je o Lighthouse festivalu koji e će se održavati od 24. do 26. svibnja u Poreču.

lighthouse progressive

Dakle nakon što su najavljeni ljetnji festivali ovaj proljetni bit će odlično zagrijavanje uz glazbenike kao što su Jimpster, Hercules & Love Affair Soundsystem, Nicone & Sascha Braemer, Valentino Kanzyani, Julietta, Ame, Round Table Knights, Ian F., Digitaline, Pytzeka i druge, detaljan line up možete provjeriti na službenoj stranici festivala.

Lighthouse festival rezultat je suradnje klubova, promotora, labela, medija i elektroničkih kolektiva iz Beča, Züricha, Münchena, Berlina, Hamburga i Zagreba u zajedničkoj misiji osnivanja inovativnog festivala u kombinaciji s ugodnim odmorom i uživanjem u ljepoti na obali Jadrana.

Uskoro će biti objavljene cijene ulaznica za regiju, trenutno su u ponudi samo paketi s uključenim smještajem za strano tržište.
lighthouse porec

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk