Skip to main content
  • aurea fest
  • 20.05.2014.

Nastupite na Aurea Festu

Pod sloganom “Idemo u Požegu” ovog će se rujna premijerno održati Aurea Fest.

Naslovna foto

aurea fest
 
Festival, u organizaciji Grada Požege i Turističke zajednice grada Požege, počinje 1. rujna te se odvija sve do 7. rujna na Trgu Svetog  Trojstva s ciljem predstavljanja Požege i Slavonije u jednom novom svjetlu, sa svim njezinim bogatstvom i čarima, privlačeći ljude kako iz ostalih krajeva Hrvatske tako i iz inozemstva.
 
U sedam festivalskih dana bit će održano sedam festivala, a u četvrtak, 7. rujna, na rasporedu je Festival DJ-a i MC-ja na kojem će se moći predstavitti DJ-evi i MC-jevi s područja kontinetalne Hrvatske (pretežno Slavonije). Sudionici će se predstaviti dvjema pjesmama vlastite produkcije na već spomenutome trgu, a potom se u 23 sata program seli u diskoteku The Best gdje DJ-evi sviraju do jutra.
 
Ukoliko ste DJ ili MC te biste rado nastupili na Aurea Fest, pošaljite dvije pjesme vlastite produkcije na aureadjmc@gmail.com. Dobrodošli  stilovi su hip hop/rap…house (deep, soulful, disco, tech, jackin…),  prednost imaju vokalne pjesme. Putne troškove pokriva festival.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2