Skip to main content
  • 20.05.2014.

Giveaway: kino ulaznice, knjiga i parking za bicikle

Osim problema s parkiranjem na nedozvoljenim mjestima, prvi čuvani parking za bicikle u Zagrebu štiti vlasnike i od krađe njihovih bicikala što je veliki problem svakog velegrada, te sputava ljude da se koriste biciklima u mjeri u kojoj bi to željeli.

Piše: 


Lanac za bicikle
nalazi se u samom centru grada, kod Cvjetnog trga – Obrtnički prolaz 1 (prolaz spaja Masarykovu i Varšavsku ulicu). Uz parking nude male servise i sitne popravke.

CineStar u Hrvatskoj, punim imenom Blitz-CineStar d.o.o., nastao zajedničkim pothvatom tvrtke Blitz film & video distribucija i najvećeg njemačkog kino prikazivača CineStara. CineStar lanac trenutno broji 83 dvorane kapaciteta 14.377 sjedala. Do kraja 2013. godine sadržavao je nacionalni lanac s ukupno 12 multipleksa s više od 83 dvorane.

Naklada Ljevak jedan je od vodećih hrvatskih izdavača s tradicijom dužom od pola stoljeća. U novome tisućljeću ostaje vjerna interesima nacionalne kulture i nastavlja sa svojim već renomiranim bibliotekama, ali uvodi i nove. Naklada Ljevak nalazi se u Zagrebu na Trgu Bana Jelačića.

Naši partneri u ovotjednom Giveawayu poklanjaju slijedeće:

1. nagrada
30 dana besplatnog parkinga u radnom vremenu Lanca za bicikle – svaki dan u tjednu od 7:40 – 23h i vikendom 8-23h. Praznicima Lanac ne radi.

2. nagrada
1×2 ulaznice za najnoviji filmski hit "Grace od Monaka" u zagrebačkom Cinestaru (Avenue Mall)

3. nagrada
Knjiga "Život Leonarda Cohena – raznoliki stavovi"

Nagrade će osvojiti troje čitatelja i čitateljica koji točno odgovore na pitanje: Kako se zovu naši ovotjedni Giveaway partneri koji poklanjaju vrijedne nagrade? Svoje odgovore možete ostaviti u komentarima ovog članka, a u slučaju više točnih odgovora, vrednujemo broj lajkova. Pobjednika ćemo proglasiti u petak, 23. svibnja 2014. godine u 12 sati.

Sretno!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2