Skip to main content
  • Moon & Rocks
  • 29.07.2011.

Noćnim kupanjem do ludog partyja

Ove subote 30.7. u termama Tuhelj kupanje dobiva novu dimenziju. Uz vodeni svijet i standardne vodene užitke koje nude terme Tuhelj, održava se pre party Moon & Rocks Festivala pri čemu uz ludu zabavu svaki od posjetitelja kupnjom ulaznice dobiva na poklon kartu za elektronski spektakl 8.6. u Novalji i after party u klubu Aquarius na Zrću.

Naslovna foto

Moon & Rocks festival 2011

Prema riječima organizatora Moon & Rocks Festivala Marka Lasića Nereda promociju svog događanja odlučili su napraviti upravo u termama Tuhelj jer je ˝to savršeni početak nezaboravne ljetne avanture koja će se nastaviti 8.6. na gradskom stadionu u Novalji dugo u noć˝. Nezaboravnu zabavu u Novalji garantira deseterosatni koncertni program i najpoznatija imena svjetske trance i house scene poput Infected Muhrooma, Yolande Be Cool, Tima Maasa, Xpress2 i Astralis Teama.

Za zabavu u vodenom svijetu terma Tuhelj pobrinut će se DJ uz brojne nagradne igre, a do ponoći se uz jedan plaćeni koktel drugi dobiva besplatno. Ovaj vodeni party trajat će od 20 h do 02 h i osigurat će nikad povoljniju zabavu. Za cijenu ulaznice u iznosu od 55 kn svaki sretni posjetitelj dobit će ludo  noćno kupanje, ulaznicu za elektronski show sezone i after party na najzabavnijoj ljetnoj destinaciji.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2