Skip to main content
  • 18.05.2015.

Novi događaj na šibenskoj sceni – Deboto festival

Deboto je novi šibenski glazbeni festival odlučan u namjeri da dovede zavodljivu selekciju soula, jazza, elektronike i world music-a na tvrđavu Sv. Mihovila i ulice Šibenika.

Piše: 


Miješajući sjajne glazbenike i lokalne i strane DJ zvijezde uz pratnju lokalnih vina i delicija, Deboto će osigurati da šibenska festivalska sezona počne uz sjajne vibracije.

Program prva 2 dana festivala se dijeli na 3 dijela:
1. popodnevni program na trgu Mala loža sa lounge programom u kojem će se bez predefiniranog rasporeda izmjenjivati i zajedno nastupati svi DJi koji gostuju na festivalu (16:00 – 21:00)
2. glavni program na glavnoj pozornici tvrđave Sv. Mihovila sa nastupima uživo (21:00 – 01:00)
3. DJ program sa setovima gostujućih zvijezda ispod tribina tvrđave Sv. Mihovila (01:00 – 04:00)
{youtube}akZOy9t6GZQ{/youtube}
 
Osim sjajne glazbene kulise, svim lokacijama je zajednička i pomno birana ponuda hrane i pića. Uz izvrsna lokalna vina vinara iz šibenskog kraja, nudit će se i lokalizirane varijacije klasičnih koktela, domaće rakije i dalmatinske delicije. Riječ deboto u nazivu festivala u dalmatinskom žargonu znači "skoro" i najbolje opisuje želju organizatora da čitavo događanje ima opuštenu atmosferu neformalnog druženja – skoro festival.

Nastupi uživo – Omar, Hailu Mergia Trio, Eddy & Dus ft. Matija Dedić, Mangroove
DJ program – Rainer Trueby, Tom Wieland, Alex Barck, Stipe Širinić, Eddy Ramich, Kid VA

Festivalske ulaznice 110 kn, dok su dnevne 65 u prodaji preko Entria.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2