Skip to main content
  • 24.04.2023.

Nulti dan posljednjeg, 21. Seasplash festivala na Tvrđavi Sv. Mihovila

Seasplash festival u svom posljednjem, 21. izdanju, koje se održava od 20. do 23. srpnja ove godine na Martinskoj u Šibeniku, dobio je i svoj nulti dan, koji će itekako pridonijeti da zaključivanje tako velikog poglavlja bude još posebnije

Piše: 


Isti će se odvijati u srijedu, 19. srpnja, na jednoj od najljepših otvorenih pozornica uopće, na Tvrđavi Sv. Mihovila, koja ove sezone ujedno slavi i svojih prvih 10 godina.

Tom prigodom nastupiti će jedan od najaktualnijih i najpoznatijih europskih i svjetskih predstavnika sound system kulture, britanski Iration Steppas, uz podršku domaćih glazbenih sastava ABOP i Bamwise, te nastup plesne skupine Cromaicanz.

Čeka nas jedna bogata večer, u rasponu stilova od tradicionalnog, preko recetnog Dub Reggaea, sve do elektronike odsvirane uživo.

Kapacitet je ograničen, stoga požurite po svoje ulaznice, do 1. lipnja u pretprodaji po 18 €!

Pogledajte nedavno objavljeni aftermovie s prošlogodišnjeg izdanja.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2