Skip to main content
  • 24.04.2023.

Stacey Pullen stiže na peti Noguestlist ples pod crvenim svjetlima

Iz Detroita u Zagreb stiže rado viđeni gost hrvatskih partijanera

Piše: 

 

Krajem mjeseca, točnije u nedjelju 30. travnja, NoGuestlist nakon Petog Kupea i The Besta, svoja crvena svjetla vode na novu lokaciju. Zagrebački klub Mint rezerviran je za gostovanje legendarnog američkog DJ-a Staceya Pullena kojem će se pridružiti Mony i Aldo Morro na petom izdanju NoGuestlist partyja.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: NoGuestlist presents Stacey Pullen at Mint Club

Već tradicionalno, NoGuestlist plesnjak će obilježiti rasvjeta u isključivo crvenoj boji te će se posebna pažnja obratiti na uređenju interijera.

Jedan od najutjecajnijih DJ-eva iz detroitske škole elektroničke glazbe je upravo Stacey Pullen koji je kroz godine odradio brojne spektakularne setove u Hrvatskoj. Američki DJ je svoju karijeru oblikovao pod palicom legendarne detroitske trojke – Derricka Maya, Juan Atkinsa i Kevina Saundersona.

Svoju reputaciju je izgradio kao strastveni DJ i producent, a neke od svojih najboljih izdanja objavio je pod imenom Kosmic Messenger. Svojim likom i djelom predstavlja ono najbolje što Detroit može ponuditi od elektroničke glazbe, a to se može poslušati kroz njegu kompilaciju “The Collected Works Of Kosmic Messenger”.

Glazbenu podršku legendarnom američkom DJ-u čine Mony i Aldo Morro. Mony je zadarski DJ koji je na sceni od 1999., a svoju dugogodišnju karijeru proveo je kao rezident DJ na plaži Zrće. Brojne “odigrane utakmice” pod svojim nogama ima Aldo Morro koji polako, ali sigurno postaje veteran hrvatske elektroničke scene. Utjecaj na njegov glazbeni ukus imao je pop i dance 80-ih, r’n’b i hip-hop, a na kraju se odlično smjestio u širokom spektru house zvuka.

Zaigraj i osvoji ulaznice na Instagramu!

soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop