Skip to main content
  • 16.08.2022.

Objavljen kompletan program 8. izdanja Sea Dance festivala!

Planetarni i regionalni hitovi koji se slušaju „na replay“ stižu i ovog ljeta na jednu od najljepših plaža Jadrana, na osmo izdanje Sea Dance festivala!

Piše: 

Shouse, Mahmut Orhan, Dubioza Kolektiv, Konstrakta su za Sea Dancere spremili hitove koji se uglas pjevaju ovog ljeta i godinama unatrag, a klupske himne i razloge za čaganje do ranih jutarnjih sati donose Nina Kraviz, Anfisa Letyago, Mind Against, Coeus, Human Rias, Ilija Djokovic, Marko Nastić i mnogi drugi!

Izvanvremenski hitovi najvećih svjetskih i regionalnih glazbenih zvijezda, koje će prirediti nezaboravnu zabavu za najjači kraj ljeta, s razlogom zajedno broje vrtoglavih milijardu i pol streamova i pregleda!

Na idiličnom jadranskom primorju pjesme koji su ih proslavile uživo će predstaviti australska senzacija Shouse, dvojac koji je do euforije doveo više desetina tisuća ljudi na ovogodišnjem Exitu, a sada ekskluzivno stiže u Crnu Goru po prvi put, kao i globalni hitmaker, producent i DJ Mahmut Orhan, koji donosi svoje megahitove direktno sa svjetskih top lista!

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda elektronske glazbe Nina Kraviz, nakon četiri godine se vraća u predivnu uvalu plaže Buljarica, donoseći i stare i nove trake koje jamče energični ples do zore! Jedan od najtraženijih dvojaca u elektronskoj glazbi današnjice Mind Against, kom­bi­nira tech­no i house, iz­nje­driv­ši ino­va­ti­van, me­lo­di­čan, mi­ni­ma­li­stič­ki, film­ski zvuk, koji Sea Dance fanovi dobro pamte s njihovog spektakularnog nastupa 2017. godine.

Anfisa Letyago, techno glas nove generacije, nakon odličnog prvog nastupa na ovogodišnjem Exitu, premijerno donosi mediteransku energiju i svježi zvuk i na Sea Dance festival. Svoje Sea Dance premijere imat će i predstavnik Afterlife etikete Coeus i sjajni Human Rias, jedini izvođač u povijesti Exita koji je ove godine otvorio i zatvorio mts Dance Arenu! Na poznati teren vraćaju se veteran regionalne scene Marko Nastić i domaći predstavnik Drumcode etikete Ilija Djokovic, koji je ove godine na Exitu imao sjajan driving techno zajednički set s Elijem Brownom.

Hitovi koji će obilježiti ovogodišnji Sea Dance

Love Tonight“ dvojca Shouse broji preko 400 milijuna streamova, 11 milijuna Shazamova i spada u Top 50 najstreamanih pjesama na Spotifyju! Pjesma se našla u top 10 singlova na top listama u Austriji, Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Nizozemskoj i Švicarskoj, a nova pjesma „Won’t forget You“ je prati u stopu! Mahmut Orhan je pravu pometnju na glazbenoj sceni napravio 2016. godine izbacivši pjesmu „Feel“ (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola milijarde pregleda i streamova na YouTubeu i Spotifyju, i uz koju se jednako entuzijastično pleše i danas. „Feel“, „Fly Above“ i Orhanovi ostali hitovi definitivno će rasplesati tirkiznu uvalu!

Do kakve euforije zna dovesti Nina Kraviz već odlično znaju fanovi Sea Dance festivala, ali i Exita i No Sleepa. „Skyscrapers“, „Ghetto Kraviz“, „I'm Gonna Get You“ samo su neke od traka koje je stvorila ova techno genijalka. U nevjerojatnim pjesmama za njom ne zaostaju ni Mind Against, a među njima su „Gravity“, „Walking Away“,  i svježa „Freedom“.

Odličan niz nastavlja Anfisa Letyago novim singlom „HAZE“, zatim tu su „Nisida“ i „Catch The Spirit“. Jedinstvenu glazbenu energiju Coeus je predstavio u izdanjima za Afterlife – „Horizon“, „Rebirth“ i „BeyondDreaming“, a za Drumcode isto je napravio Ilija Djokovic, s energičnim trakama „Equilibrium“, „Aura“, kao i „Vera“ i „202X“ za Filth On Acid.

I ostatak regionalnih i domaćih izvođača pobrinut će se za vrhunsku atmosferu, a među njima su: 84 BIT, Anjusic, Branko Vuković, Buba, Budo, CHBX, Došljak, Double Needle, Iks Oks, John K, Konatari, Lazar, Marko Pajković, Marko T, Mr. Lekka, Mr. Mips, Nessuno, OAK brothers, Sen Oliver, Pelzensers, Pim Secle, Rhudaman, Satie, Soc, SOFT 85, Stamina, Stanco, Starac, Straks, Vlado Božović i Vuk Đurišić.

Jednodnevne ulaznice su po poklon cijeni od 105 kn, što je ušteda od 50 % u odnosu na finalnu cijenu. Zbog velikog interesa posjetitelja, još je u tijeku akcija „Uzmi 4, zgrabi 5”, kojom se uz kupljene četiri festivalske ulaznice peta dobiva na poklon. Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i preko prodajne mreže u zemlji i online.

Festival se održava od 26. do 28. kolovoza na plaži Buljarica u Budvi.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk