Skip to main content
  • 24.06.2022.

Od Manchestera do Ibize: Kaluki Musik na BSH Islandu s moćnom postavom

Ove godine Kaluki Musik slavi 16 godina, a slovi kao jedan od najprepoznatljivijih brendova i nezavisnih izdavača elektroničke glazbe, a za nekoliko dana slušat ćemo ih i u Hrvatskoj

Piše: 


Upravo će Kaluki gostovati idućeg tjedna na BSH Island festivalu na Pagu u klubu Noa Beach od 29. lipnja do 3. srpnja.

Kaluki je prešao dug put od formiranja na underground sceni Manchestera 2006. kao jedan od posljednjih rejvova u noćnom klubu Sankeys Soap. Od tada, Kaluki priređuje zabave s gostima koji stvaraju vibracije u svijetu plesa – bilo da se radi o dokazanim teškašima ili budućim zvijezdama elektroničke glazbe, na mjestima diljem svijeta.


Etiketa je bila samo prirodan nastavak stvoren na temeljima klupske večeri u Sankeysu i s istom pozornošću na detalje i usredotočenost na kvalitetu koja je Kaluki učinila uspješnom pričom. Kaluki je početkom godine povodom 16. rođendana predstavio prošireni EP nekih od omiljenih DJ-a i producenata izdavačke kuće.

Za točno sedam dana 1. srpnja Kaluki preuzima BSH Island festival u Noa Beach Clubu sa moćnom postavom koju čine Archie Hamilton b2b Waff, Ben Sterling, osnivač projekta Pirate Copy, te dansko-filipinska producentica Manda Moor. Na After Beach Areni vrte Maskery i Nolde, dok E3ST After preuzimaju Maqossa i posebni gosti.

Ulaznice za BSH Island dostupne su na Entrio, a na festivalu još vrte ARTBAT, Dennis Cruz, Paco Osuna, te Do Not Sleep Ibiza ekipa poput Seb Zita i Rosska i brojni drugi uz podršku domaćih i regionalnih snaga.

brejcha 2
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2