Skip to main content
  • 17.06.2022.

Do Not Sleep Ibiza stiže na BSH Island sa jakom DJ postavom

Do Not Sleep Ibiza je House & Techno brend s korijenima na Ibizi, a ovoga ljeta ponovno gostuju u Hrvatskoj

Piše: 


Osnovala ga je agencija Electric Ibiza kako bi predstavila serijal za zabavu koji stvara jedinstvenu energiju i privlači publiku koja dolazi isključivo zbog glazbe. 

Ove godine Do Not Sleep gostuje na BSH Island festivalu od 29. lipnja do 3. srpnja na Zrću. Njihov stage takeover odvija se u četvrtak, 30.06. uz jaku DJ postavu koju čine East and Dubs, Prunk, Rossko, Seb Zito, i naš Marin Biočić.

Utjelovljujući moderni duh underground Ibize, Do Not Sleep nudi najbolje u Tech Houseu i Deep-Techu nekih  najcjenjenijih i najtraženijih DJ-eva. Nakon što je u svojim ranim danima živio nomadskim životom i zaustavljao se posvuda od Vista Cluba do Spacea i Sankeys Ibize, Do Not Sleep se zaustavio i pronašao u Amnesiji na Ibizi sa svojom rezidencijom, dok će dio nastupa imati i u klubu Cova Santa na "bijelom otoku".

Do Not Sleep je prošle godine gostovao u klubovima Noa i Papaya u sklopu Amnesia Ibiza Takeover Croatia festivala u organizaciji BSH Events.

Na BSH Island festivalu gostuju još i ARTBAT, Archie Hamilton, Ben Sterling, Paco Osuna, Dennis Cruz, ANOTR i mnogi drugi kao i regionalne snage Aldo Morro, Dea Tosh, Groove Masters, Alex Rannero, Pablo Panda, Yakka, Marcel. Osim festivala po klubovima najavljeni su party brodovi te tajni pop-up party.

Ulaznice za ovu BSH avanturu dostupne su na Entrio.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2