Skip to main content
  • 11.07.2024.

Organizatori Ultra Europea objavili satnice i nekoliko ključnih informacija za vikend

Za nešto više od 24 sata park Mladeži otvara svoja vrata.

Piše: 

Ovog vikenda nas čeka jubilarno deseto izdanje Ultra Europea na parku Mladeži u Splitu. Posljednji produkcijski i organizacijski detalji se dovršavaju kako bi sve bilo spremno za sutra u 19 sati kada se festivalska vrata otvaraju, koja će primiti preko sto tisuća Ultranauta iz cijelog svijeta.

Što smo bliže samom početku festivala, organizatori naravno objavljuju neke ključne informacije, a među kojima su i satnice, stoga idemo redom.

Raspored nastupa izvođača po satima

Promjene u načinu plaćanja na festivalu

Ultra Europe ove godine se u potpunosti prebacuje na kartično plaćanje, što znači da ni na Top-Up mjestima se neće moći koristiti gotovina. Korisnici Mastercard kartica će imati popuste od 10% na hranu i festivalske proizvode.

Savjeti i informacije od policije

Sva tri festivalska dana, od 19 i 30 pa do 6 i 30 ujutro će biti zatvoren za promet dio grada oko parka Mladeži što su ulica Hrvatske mornarice od raskrižja s ulicom Domovinskog rata do raskrižja s ulicom Ante Starčevića; ulica Mike Tripala od križanja s Putom Supavla do raskrižja s ulicama Velimira Terzića i Put Brodarice i ulica Put Brodarice.

Iz policije reporučuju svima koji idu na festival da sa sobom ne nose vrijedne predmete poput nakita te da novac, mobitele, novčanike i osobne dokument drže pod nazorom jer su prošle godine uhitili grupu počinitelja koji su krali razne predmete.

Ako niste u Splitu ovaj vikend, spektakl na parku Mladeži možete pratiti od doma

Ovog vikenda, na UMF TV YouTube kanalu ćete moći pratiti setove i atmosferu iz Splita. Početak livestreama tijekom sva tri dana je od 22 i 30.

Poslijepodne ćemo među prvima imati priliku posjetiti park Mladeži te ćemo donijeti ekskluzivne slike pozornica prije samog početka festivala. Naravno, tijekom samog održavanja Ultra Europea s parka Mladeži će izvještavati naš urednik i fotoreporter, stoga nas pratite na webu i društvenim mrežama!

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.