Skip to main content
  • 11.07.2024.

Carl Cox pred dolazak na Exit gledao Novaka Đokovića na Wimbledonu

S centralnog terena na Wimbledonu, legendarni britanski DJ ide pravac ka Dance areni.

Piše: 

Najstariji turnir “bijelog sporta” je u tijeku, a s tribina u Londonu između svojih nastupa ga prati Carl Cox.

Ove godine, Carl je u nešto lakšem rasporedu po pitanju nastupa stoga smo ga mogli uhvatiti kako se uhvatio posla sa svojim motosport timom nešto više i bacio u samu ulogu vozača trkačkih automobila, ali da mu nisu strani ni fotografski projekti.

Tako, sada otkrivamo da legendarni Cox voli popratiti i tenis! Prije nekoliko dana, svoj slobodni dan je proveo na centralnom terenu na Wimbledonu gdje pratio meč između Novaka Đokovića i Jacoba Fearnleyja koji ga je posebno dojmio.

Nakon četiri sata odigrana sata, Novak je dobio i prošao dalje, a Carl Cox je na svom Instagramu njima poručio “Novače i Jacobe, bilo mi je pravo zadovoljstvo gledati vas u akciji na Wimbledonu, napravili ste odličan show.”

Nakon uživanja na Wimbledonu, Carl Cox se vraća poslu. On će večeras zapaliti Exitovu Dance Arenu na koju se vraća poslje pet godina. Više o ovogodišnjem Exitu i rasporedu možete provjeriti ovdje.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.