Skip to main content
  • 12.03.2015.

Orjan Nilsen i Marlo na Serbia Wonderlandu

Dva velika DJ imena koja dolaze iz jedne od najpoznatijih svjetskih izdavačkih kuća "Armada Music", Orjan Nilsen i Marlo, stižu 3. srpnja na ovogodišnji Serbia Wonderland Festival, koji će biti održan na Beogradskoj tvrđavi.

Piše: 


Obojica spadaju u najbolje DJ-eve iz država iz kojih dolaze, Norveške tj. Australije. Ovo im je prvi nastup u Srbiji dok je Marlo-u ovo prvi nastup u regiji.

"Poslije prošlogodišnjeg festivala, publici smo obećali još jači line up. Uz već objavljenog Dannic-a, Orjan Nilsen i Marlo su pokazatelji da Serbia Wonderland Festival raste i razvija se sa svakim danom, i da nas ovog ljeta očekuje vrhunski provod na najatraktivnijoj lokaciji u našoj prijestolnici, Beogradskoj tvrđavi. Ovo nije kraj iznenađenjima! Već za slijedeću nedjelju publika može očekivati objavu legendarnog imena svjetske elektroničke scene", poručuju iz organizacije festivala.
{youtube}uhBsyV8LzHU{/youtube}

Orjan Nilsen, koji je svojim nastupima proteklih godina osvajao publiku širom svijeta, spreman je  "zapaliti" i publiku velikog Festivala Budućnosti! Novreški DJ i producent, svjetsku pažnju zadobio je 2006. godine trakom "Red Woods", prva koju je izdao pod etiketom Armada Music izdavačke kuće, a od 2012. usko sarađuje sa trance legendom Armin van Buuren-om, sa kojom je zajedno radio na melodiji za "Belter". Nakon što "In My Opinion" postiže veliki uspeh, Orjan Nilsen se ne zaustavlja, već niže jednu za drugom "Endymion", "Copperfield" i "Filthy Fandango", koje su sve tri postale planetarno poznate.

Himna Boom Festivala, koju potpisuje trance DJ zvijezda Marlo, zauzela je sjajno mesto na Beatport-u, ali je izazvala potpunu ekstazu kada ju je Armin Van Buuren premijerno pustio pred više od 10000 svojih fanova na ovom festivalu. Marlo se može pohvaliti nastupima na brojnim velikim svetskim festivalima kakvi su A State of Trance, Privilege Ibiza, nizozemski Trance Energy, World DJ Festival Južne Koreje i londonski Ministry of Sound and Gallery, a publici u Beogradu predstavit će se zajedno sa Orjanom Nilsenom 3. srpnja na velikom Serbia Wonderlandu Festivalu.
{youtube}QXlelm5NzvY{/youtube}

Prelazak na Beogradsku Tvrđavu, objava postojećih kao i najava jednog od najvećih imena svetskog dj-inga, dosta govore o napretku Serbia Wonderland Festivala koji je za manje od dvije godine postojanja postao prepoznatljiv cjelokupnoj regiji, a ove godine se očekuje i dosta posjetitelja iz cijele Europe. Open Air 2015. održavat će se 3. i 4. srpnja na terenima K.K. Partizana na Beogradskoj Tvrđavi, a u prodaji se mogu naći karte po cijeni od 2.000 dinara, za oba dana festivala.

Paket karata za sva tri velika događaja u sklopu Kalemegdan Summer Festivala, među kojima su pored Serbia Wonderland-a, Happy Life, gdje će nastupati legendarni Sharam i Tropical Inn, može se naći po cijeni od 2.500 dinara, što je specijalna cijena koju je Beogradska tvrđava osigurala samo za 1.000 najbržih. Karte su u prodaji na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49).

Više informacija o festivalu na www.serbiawonderland.com

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2