Skip to main content
  • 12.03.2015.

Okupljanje BiH DJ-a na zeničkom Lunar Festivalu

Drugi put zaredom će se u Gradskoj Areni u Zenici, 3. i 4. travnja održati Lunar festival.

Piše: 


Na dvodnevnom Lunar festivalu i njegove dvije festivalske bine nastupit će 30 bosansko-hercegovačkih DJ-a i producenata elektroničke glazbe i gosti regije. Kako bi ponovili prošlogodišnji uspjeh Lunar festivala organizator je napravio anketno istraživanje koje bi to DJ-e najradije slušali posjetitelji, te došli do ovog, konačnog line-up-a. Ovogodišnji Lunar festival, koji ima tendenciju širenja po pitanju geografskog porijekla izvođača, će ugostiti regionalne DJ-e Dejana Miličevića iz Srbije, te Peru Fullhouse-a i Ivana Komlinovića iz Hrvatske.
{youtube}v4R9sqcs_-U{/youtube}

Petak 03.04. Pero-Fullhouse, Ivan Komlinović, Forest People, Fedja Knajdl, Davor B., Inis Bahic, Smar V, Qle, Ismar Vehabović, Sinisa Lukic, Goran Emkic, Denis Drazic, Marlon Bright, Sissler

Subota 04.04. Dejan Miličević, Borg, Bonjaksy, Lik Jay, Zlatnichi, Jelena Simic, DJ-Ekic, Serif Suljic, Zenicafaria, Baga Sound, Audio InFunktion, Fallout, PaskalCrew, Asp The Great, G.Edd.

U pripremi su i radionice za DJ-e u dnevnim varijantama i izložba fotografija i plakata kao svojevrsna retrospektiva i omaž elektronskoj muzici u BiH u posljednjih 15 godina. Festivalske karte se mogu kupiti online putem kupikartu.ba i na označenim prodajnim mjestima kao i na ulazu na dan eventa. Dvodnevna karta je 15 KM.

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.