Skip to main content
  • 4.06.2024.

Paco Osuna predvodi posadu trećeg izdanja dubrovačkog Sonic festivala

Tijekom samog vrhunca ljeta, dubrovački festival sprema svoje treće izdanje.

Piše: 

Nakon što su prošlo ljeto uspješno provjerili nove znamenite lokacije, dubrovački Sonic festival se 16. i 17. kolovoza vraća na plažu Komarda u terminu zalaska sunca te u kultni klub Lazareti s noćnim programom.

Dvije atraktivne lokacije s jednim od najljepših pogleda u Dubrovniku ovog ljeta će ugostiti španjolskog velikana Paca Osunu, kao i Rendhera, Menea te snažnu domaću podršku u sastavu Neroa, Pablo Panda, Kali, Looka, MattButt & Meli, Bozzo i Francescu.

Paso Osuna je prekaljeni španjolski DJ i producent s više od dva desetljeća staža. Poznat je po svom jedinstvenom zvuku u kojem kombinira elemente techna i housea. Ovaj renomirani španjolski inovator stoji iza etikete Midshake Records, kao i popularnog brenda NOW HERE koji već godinama ima rezidenciju u Hï Ibiza. U samom vrhuncu ljeta, kada dođe u Dubrovnik sa sobom će ponijeti svježe hitove, zvuk Ibize i neobjavljene ID-jeve.

Rendher je španjolski DJ i producent koji je na sceni od svoje 17. godine. Svoju karijeru je krenuo graditi u rodnoj Barceloni, odakle danas putuje u sve krajeve svijeta. Na njegov glazbeni izričaj uvelike su utjecali hip-hop i latino ritmovi, kao i vibrantna kultura njegove Barcelone. Tijekom godina, svoj zvuk je isprofilirao u tech-houseu, deep techu i minimal ritmovima.

Mene je DJ s beogradskom adresom te rado viđeni gost hrvatskih plesnih podija. U Duborvnik stiže kako bi ponovno rasplesao partijanere sa svojim unikatnim zvukom kroz kojeg spaja elemente hip-hopa s mračnim, raw house zvukovima i izletima u techno.

Dnevne, kao i festivalske ulaznice s dostupne kroz sustav Entrio.

sven desk
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.