Skip to main content
  • 3.06.2024.

Iza nas je najveći Future Scope događaj dosad na kojem je Boris Brejcha “poništio” kišu!

Festivalska sezona u Zagrebu je službeno otvorena!

Piše: 

Future Scope je ovog vikenda, drugog dana Zagreb Music Festa koji se održao na zagrebačkom Jarunu, proslavio 22 godine postojanja. Tom prigodom zatvorio je ovogodišnju klupsku sezonu i otvorio sezonu događanja na otvorenom, organizirajući najveće Future Scope open-air izdanje koje je privuklo čak 7000 posjetitelja! Jarun nikada nije zvučao bolje, ugostivši nevjerojatan skup glazbenih entuzijasta predvođenih s karizmatičnim njemačkim Jokerom koji je oduševio mase.

Tjedan dana prije događaja, katastrofalna vremenska prognoza prijetila je upropastiti festival kojem su se tisuće fanova veselile mjesecima. Organizatori Future Scopea natkrili su lokaciju i poduzeli sve mjere kako bi osigurali nesmetan tijek programa. Zbog poslijepodnevne kiše, početak je pomaknut za sat vremena, što se pokazalo kao ključna odluka. Kiša je prestala, a Jarun je oživio u punom sjaju, pružajući posjetiteljima nezaboravno iskustvo.

Program je započeo setom hrvatsko-njemačkog DJ-a Neroa koji je dovukao publiku na plesmni podij i savršeno zagrijao atmosferu za ostatak programa. Brejchina poslovna partnerica, vjerna kolegica i dugogodišnja prijateljica Ann Clue preuzela je pozornicu i u dva sata magičnog seta temperaturu plesnog podija podigla je visoko na točku usijanja, pripremivši publiku za zvijezdu večeri – Borisa Brejchu!

Povratak legendarne ikone elektroničke glazbe bio je ključni trenutak večeri, vrijeme se smirilo, zvijezde se ukazale – kako na pozornici, tako i na nebu iznad 7000 posjetitelja. Njegov nevjerojatan live nastup prepun energije oborio je sve rekorde, osvajajući srca publike od prvih taktova do posljednjeg beata. Maskirani maestro high-tech minimal techna svojom je karizmom i glazbenom kombinacijom nove produkcije prošarane starim hitovima doslovno hipnotizirao publiku, opravdavajući visoka očekivanja prisutnih svojim jedinstvenim stilom i energijom.

Program na najvećoj Future Scope pozornici do sada zatvorili su fantastičnim setom Shipe i DJ Jock, dvojac dobro poznat Future Scope publici po svojim back2back setovima koji su rezultat dugogodišnjeg prijateljstva i odličnog glazbenog spoja, stvarajući nevjerojatnu energiju i atmosferu koja će se dugo pamtiti.

Izgleda da su moćnici meteoroloških prilika uslišili molbe tisuće fanova, jer Shipe i Jock su tik prije nove jutarnje kiše uspješno zaključili večer koja je ostala u sjećanju kao spektakularan i nezaboravan događaj. Dio publike koji nije bio spreman završiti noć preselio se u klub Boogaloo, od milja zvan “hram sreće” Future Scope klupskog programa, gdje je održan produžetak zabave uz setove Elene Mikac, Shipe, Neroa i Sina.

Ovaj nezaboravan, u potpunosti rasprodan event označio je još jedan uspješan korak za Future Scope, koji je već dugo vremena sinonim za vrhunski clubbing doživljaj u Hrvatskoj. Hrvatski party brend, poznat po svojoj energiji i kreativnosti, uzima kratki predah, ali samo privremeno. Već sprema velike planove za ljetne mjesece, pripremajući dva nezaboravna eventa.

U party produkciji Future Sope možete ponovno uživati u spektakularnom nastupu Paula Kalkbrennera na bajkovitoj lokaciji antičkog kamenoloma Cave Romane u istarskom Vinkuranu, 25. srpnja. Nakon toga, zaplovite u novo ljetno glazbeno putovanje s Christianom Crakenom 10. kolovoza u dubrovačkom klubu Lazareti. Postanite dio nezaboravnih ljetnih događanja Future Scopea i stvorite uspomene koje će trajati čitavu godinu, do početka nove klupske sezone, za koju organizatori kažu da imaju velike i uzbudljive planove!

Kompletnu fotogaleriju koju su svojim objektivom uhvatili Marko Edge, Marin Shot It i Shooting like Pablo pogledajte u nastavku.

sonus 2
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin