Skip to main content
  • 12.07.2021.

Panic Room Croatia priprema festival na tvrđavi Nehaj iz 1558.g. – otkazano!

Panic Room Croatia najavljuje jednodnevni festival za subotu, 24. srpnja u Senju na tvrđavi Nehaj sagrađenoj 1558.g.

Piše: 

Headliner festivala je James Hype, britanski DJ i producent izuzetnih tehničkih sposobnosti koji trenutno broji preko 215 milijuna pregleda na svojoj glazbi. Tvrđava Nehaj zbog velikog povjesnog značaja smatra se simbolom Senja, a po prvi put se koristi kao mjesto na kojem će se održati festival.

James Hype se može pohvaliti brojnim klupskim i festivalskim nastupima na svjetskoj razini uključujući Ibizu, arene u Liverpoolu, Londonu i Manchesteru te brojne druge izvedbe koje je odradio na svojim turnejama. Najpoznatiji singleovi su mu: Afraid ft. Harlee, More Than Friends ft. Kelli-Eigh.

Na line-upu se još nalazi 9 vrlo talentiranih DJ-a koji su dobro poznati domaćoj publici: Fynolla, Kall, DancElectricPhilipe, Kosta Radman, Luka Kosty, Vedran Car, Mike & Me.

Na početku eventa od 15:30 do 17:00 publiku će dočekati Red Bullov Stribor – mobilni warmup stage koji će ih zatim uputiti u prostor glavnog dijela eventa u kojem će se program odvijati sve do 02:00. Jedinstveno party iskustvo doživjet ćete uz vrhunsku produkciju zvuka i osvjetljenjem, raznolikim DJ lineupom te specijalnim efektima koji će biti prisutni kroz cijeli event. Za sam kraj eventa gosti će moći uživati u 3 minutnom vatrometu koji će pucati direkt sa tvrđave.


Foto: Visit Senj

VIP

Prostor je podijeljen na VIP platforme i glavni podij. Na povišenim platformama nalazit će se stolovi s poslugom luksuznih pića te raskošnom ponudom nargila. Budući da je event koncipiran kao jednodnevni festival na kojem gosti provode cijeli dan, bit će postavljeni štandovi s hranom i cigaretama kako nitko ne bi morao odlaziti s mjesta događaja.

ULAZNICE

Early bird karte su već dostupne na svim Entrio prodajnim mjestima te na Entrio web stranicama.

Ukucaš li promotivni kod KLUBSKASCENA10 na Entrio, ostvaruješ 10% popusta na bilo koju od ulaznica u ponudi

FB Event
 

AFTER

Panic Room Croatia je osigurao da se atmosfera i energija s glavnog događaja prenesu dalje na službeni afterparty u Banja beach baru u Senju do ranih jutarnjih sati. Postjetitelji s Entrio ulaznicom za glavni event mogu besplatno ući na afterparty!

PRIJEVOZ I SMJEŠTAJ

Uz sve dosad navedeno Panic Room pruža dodatnu uslugu što se tiče prijevoza i smještaja. Organiziran je prijevoz autobusima iz većih gradova u oba smjera. Također svi sa kupljenom ulaznicom mogu ostvariti 40% popusta na ograničen broj soba u Boutique hotelu Bura 45N.

Vrijeme je da grad Senj postane party destinacija ovog ljeta

Skoro pa zaboravljen, ali ipak prekrasni gradić Senj tako će ugostiti jedan od najzanimljivih događaja ljeta. Spoj stare hrvatske baštine i povijesti te novog trenda tech-house-a na ovim prostorima mora biti dobitna kombinacija za provod ljeta!

Event će se održavati u skladu s trenutnim COVID-19 regulacijama te će svaki posjetitelj prije ulaska na event morati predočiti valjanu digitalnu potvrdu kako bi mogao prisustvovati eventu. Dodatne informacije i ulaznice dostupne su na Entrio stranici eventa.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2