Skip to main content
  • 13.04.2024.

Paul Oakenfold i Klingande na Stereosonic Music festivalu u zagrebačkoj Areni

Tijekom dva dana održavanja u zagrebačkoj Areni, 14. i 15. lipnja, posjetitelji će imati prilike uživati u eklektičnom doživljaju izvedbi nekih od najpopularnijih svjetskih DJ-a.

Piše: 

Naslovna foto

Aidee Rojas

Doznajemo kako će posjetitelji Festivala u Zagrebu ove godine premijerno uživati u zvukovima Paula Oakenfolda, producenta slavne Madonne, te senzacionalne zvijezde – Klingandea. Za zabavu na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati, publici koju organizatori prema najavama očekuju iz više od 40 zemalja svijeta, omogućit će i dvadesetak drugih vodećih DJ-a današnjice koje će iz organizacije najaviti u narednim danima.

Foto Aidee Rojas

Organizatori najavljuju nekoliko pozornica i jedinstven vizualno scenski doživljaj u Areni, dok se na lokacijama oko dvorane očekuje mnoštvo zanimljivosti podređenih zabavi posjetitelja. Posebnost ovog događanja je u koncepciji samog Festivala prema kojoj se od posjetitelja očekuje čim veća ležernost u odjevanju i pristupu zabavi.

U narednim mjesecima promotori iz kuće AEG planiraju krenuti s pripremama za još nekolicinu događanja koja će biti organizirana diljem Hrvatske u sklopu sveobuhvatnog projekta Stereosonic. U prvom redu na obali, a čime će se uz festival u Zagrebu zaokružiti sveobuhvatni projekt glazbenih događanja ove promotorske kuće. Prema trenutno raspoloživim informacijama organizatori završavaju kalendar i za 2025. godinu tijekom koje planiraju više događanja u sklopu kojih možemo očekivati brojna glazbeno zabavna događanja u travnju, svibnju, lipnju te rujnu i prosincu naredne godine.

Foto Pierre-Yves LEBLANC

Posebnost Stereosonica je u tome što će svako od događanja imati zasebnu temu. Tema premijernog festivala koji nas očekuje 14. i 15. lipnja u Zagrebu je – Space. Za produkciju festivala su zaduženi kreativci iz Londona – tvrtka Visual Arhitects – tim koji stoji iza scenografija najpoznatijih svjetskih festivala i klubova sa Ibize.

Stereosonic je prvi festival koji u Hrvatskoj organizira promotorska kuća AEG (Arena entertainment group). Iz organizacije potvrđuju kako će ovogodišnje izdanje Stereosonica, kao i događanja u narednoj godini biti ostvarena u suradnji s jednom od najvećih svjetskih promotorskih kompanija (Live Nation, BPM, El Row, Cercle, Superstruct Entertainment, Techno and Chill).

Više informacija o samom događanju možete pronaći putem web stranice www.stereosonicfest.com . Karte je moguće nabaviti po cijenama od 45 eura putem na www.eventim.hr.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2