Skip to main content
  • alt
  • 28.06.2014.

Plesni raj na Zemlji

Objavom line upa Dance Paradise pozornice zaokružen je popis izvođača Sea Dance Festivala, zadnje stanice Exitove Avanture, koji će se od 15. do 17. srpnja održati na plaži Jaz pored Budve. 

 
Uz Jamiroquaija, Underworld, Examplea, Klingandea, Juana Atkinsa, Eddyja, Bad Copy, Darkwood Dub, Eyesburna, Taru McDonald, Kirila Djaikovskog s TK Wonderom, dua Who  See, Urbana & 4 te Lollobrigide, posjetitelji Sea Dance Festivala svjedočit će nastupima zvjezdanih imena globalne plesne elektronske scene i napoznatijim DJ-ima naše regije.
{youtube}foJbwON6I9g{/youtube}
 
Dance Paradise pozornica je na kojoj program počinje svaki dan u ranim popodnevnim, a traje sve do ranih jutarnjih sati, a nastupit će krema svjetske elektronske scene, Roger Sanchez, Timo Maas,  Patife, Mark Knight /special daily set/, Klingande /special daily set/, a uz njih će se predstaviti back to back setovi sastavljeni od najboljih predstavnika srpske i crnogorske klupske scene, licem u lice, leđa u leđa!
 
Zvijezda prvog dana Dance Paradisea bit će Roger Sanchez, veteran house muzike, dobitnik Grammy nagrade, voditelj radijske emisije s čak 15 milijuna slušatelja i čovjek koji je remiksirao velikane kao što su Diana Ross, Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt i Maroon 5. Dvadeset godina karijere i ovakve reference govore možda isuviše dobro o kalibru DJ-a kakav je Roger Sanchez. 
Osim njega, u utorak će na DANCE PARADISE pozornici biti predstavljen i  Klingande /special daily set/, a specijalni b2b nastupi crnogorsko-srpskog muzičkog prijateljstva uključuju: Vlado Milanović b2b Manjane, Mr Jools b2b Doo, Rayo b2b Fakir, Freaky Funk b2b Lea Dobričić,  Vlado Marković b2b MKDSL i Bodzie b2b Marko Milosavljević.
{youtube}-ErRk9loPSY{/youtube}
 
Headliner drugog dana na Dance Paradiseu je šareni i karizmatični njemački DJ i producent Timo Maas. Teško je povjerovati da je prošlo već 15 godina od slavnog Maasovog  remiksa za pjesmu Azzido Da Bass – Dooms Night, trake koja ga je lansirala u vrh njemačke elektronske scene, a još teže da on vrti ploče više od 30 godina. Ne pokazuje znake umora pa je 2013. godina dočekala i izlazak novog albuma ‘Lifer’ na kojem gostuju Katie Cruel, James Lavelle iz sastava UNKLE i pjevač grupe Placebo, Brian Molko, čime je još jednom dokazao svoj neiscrpni muzički diverzitet. 
{youtube}LB-zow_4XhM{/youtube}
 
Pored njega, drugi dan festivala nastupit će i STEREO AMBASADA, SOFT 85 b2b GOYA, GILLERZ b2b LALE, CULE b2b DEJAN MILIĆEVIĆ, MILOK b2b VLADIMIR AĆIĆ, SERHI b2b SPEEDY i PS b2b KLAUS.Na samoj završnici festivala predstavit će se poznati brazilski drum’n’bass DJ, Wagner Borges Ribeiro de Souza aka PATIFE. Za kratko vrijeme ovaj Južnoamerikanac postao je svjetski poznat na drum’n’bass sceni, surađivao je s imenima poput DJ Marky i Roni Size i nastupao na najvećim svjetskim glazbenim događajima.  Uz njega, posljednji dan SDF nastupit će i ILIJA RUDMAN b2b TONBE, IVAN MARKOLOVIĆ b2b NIGEL, MARAKU b2b FELONEEZY, CHEVALIER b2b RAHMANEE, 2BEAT OR NOT 2BEOKAT b2b RASHEED i SHARLO b2b NECONE.
{youtube}GXO710mOp4E{/youtube}
 
Britanski DJ Mark Knight nastupit će na glavnoj pozornici SEA DANCE festivala u četvrtak, 17. srpnja. Tijekom karijere koja traje više od desetljeća, Mark Knight nije napustio stranice DJ Mag’s Top 100 DJ glasanja još od debitiranja na istim 2008. U međuvremenu je nominiran za Grammy za rad na albumu sastava Black Eyed Peas, a prošle godine je proslavio i 10. rođendan svoje etikete Toolroom Records. Njegova vještina ga je već svrstala u vodeće igrače u elektronskoj dance muzici, a po svemu sudeći, još nije ni blizu svog vrhunca. 
{youtube}iOA7NUI9Xhw{/youtube}
 
Osim specijalnog dnevnog nastupa na Dance Paradise stageu, Knight zagrijat će 30.000 ljudi za nastup legendarnih Underworld na glavnoj pozornici SDF 17. srpnja.Iako se Sea Dance festival završava 17. srpnja, tulum na Dance Paradise pozornici nastavlja se i sljedećeg dana za sve raspoložene kampere, a predstavit će se MIGMAN b2b ZAKIRI, JAN D R b2b VON DISKO i SPECIAL CLOSING SET koji će tek biti najavljen.
{youtube}dGIVtIyxP7I{/youtube}
 
Što se tiče ulaznica, u ponudi je EXIT ADVENTURE PAKET: ulaznica za Exit Festival + Exit Kamp + ulaznica za Sea Dance Festival + Sea Dance Kamp + prijevoz do Exita, od Exita do Budve i od Budve natrag do 
mjesta polaska: 1410 KN. Prijevoz je organiziran iz sljedećih gradova u Hrvatskoj: Zagreb, Osijek, Rijeka, Split, Zadar, Šibenik, Dubrovnik. Rok za prijavljivanje je 14 dana prije polaska na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana prije puta. A tu je i naša nagradna igra.
 
PRODAJNA MJESTA
 
ZAGREB:
 
DALLAS MUSIC SHOP, Tkalčićeva 7
 
ROCKMARK, Berislavićeva 13
 
OSIJEK:
 
LUMINIS Županijska 1, 031/326 042, info@luminis.com.hr
 
RIJEKA:
 
DALLAS MUSIC SHOP RIJEKA, Splitska 2a, 051/332-524, dms-rijeka@mars-music.hr
 
ROVINJ:
 
DALLAS MUSIC SHOP ROVINJ, Carera 72, 052/813-493, william.dobrovic.link@pu.t-com.hr
 
ZADAR:
 
DALLAS MUSIC SHOP ZADAR, Široka ulica 2, 023/315-413, dms-zadar@mars-music.hr
 
SPLIT:
 
DALLAS MUSIC SHOP SPLIT, Narodni trg 14, 021/314-133, dms-split@mars-music.hr
 
ŠIBENIK:
 
DALLAS MUSIC SHOP ŠIBENIK, Kralja Tomislava 4, 022/214 883, dms-sibenik@mars-music.hr
 
PRODAJNA MJESTA TURISTIČKIH PAKETA:
 
Via Tours d.o.o
 
Playground Youth Travel & Events
 
ZAGREB
 
Krešićeva 32Tel: 01/6110161
 
soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju