Skip to main content
  • alt
  • 28.06.2014.

Fantasy Land u Samoboru

Večeras  se u Samoboru održava Fantasy Land, prvi, pravi i originalni pool party kojim se zagrijava za žestoko ljeto, Ultra Music festival u Splitu i druge lude avanture koje vas čekaju.

 
Neočekivano dobre povratne reakcije dosadašnjih posjetitelja ekipi iz Fantasy Landa nije ostavilo drugu opciju, već napraviti ovogodišnji treći po redu POOL PARTY još boljim, produkcijski većim i sadržajno bogatijim. Najbolji dio ove ljetne priče koju nam je pripremila ekipa iz Fantasy Land-a je bogati program i Line up od čak 7 ponajboljih hrvatskih DJ-a: Kosta Radman, DJ Jurki, DJ eM Bee, Tom Polo, Aldo Morro, Pill Jackson i Phillip Wright.
{youtube}VzPzarBQI3o{/youtube}
 
House, deep, rnb, hip hop i svi ostali pravi ljetni i plesni ritmovi kombinirat će se kroz cjelodnevni program na bazenima koji počinje od 15 sati. Šećer na kraju bit će voditelji programa Lana Jurčević i Gidra iz grupe Connect. Specifičnost partyja zasigurno leži u poznatoj DRINKS ALL INCLUSIVE shemi koja eventu daje komponentu ležernosti, također i tradicija inzistiranja na omjeru cure/dečki striktno 50:50 te ograničen broj.  Cijena ulaznice iznosi 150 kuna za djevojke te 200 kuna za momke.
 
sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2