Skip to main content
  • outlook festival
  • 19.07.2012.

Posljednja imena Outlook festivala

Odbrojavanje do jednog od najvećih europskih festivala već je počelo i kad mislite da ne postoji netko tko ne nastupa na ovogodišnjem Outlooku, line up se dodatno pojačao.

Naslovna foto

Outlook festival

Za inozemno tržište ostalo je još ukupno 1000 ulaznica koje će se uskoro razgrabiti, dok je za naše posjetitelje i zemalja regije osiguran je zasebni kontingent ulaznica i to po povoljnijoj cijeni od 750 kuna, koje se mogu kupiti u svim poslovnicama TickerPro-a.

Festivalskoj avanturi Outlooka i impresivnom broju od preko 500 izvođača na 12 dnevnih i noćnih pozornica te zabavama na plažama i brodovima uz već najavljenja svjetski poznata imena dodana su imena kao što su Jackmaster, pionir škotske elektronske scene kao i Benji B koji se vraća i ove godine. Posjetitelje će zasigurno razveseliti Bonobo, koji će u Pulu donijeti melodične, kompleksne i pulsirajuće eletroničke bass linije i ritmove.

Također nastupaju Nicky Blackmarket, kao jedno od utjecajnijih imena DnB glazbene industrije te Kenny Ken koji diljem svijeta pronosi svoj jungle zvuk, Karsa, S.P.Y, Enei iz Rusije, te debitant Gemini.

Outlook festival će se održati od 30. kolovoza do 3. rujna na jedinstvenoj lokaciji poluotoka i tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2