Skip to main content
  • alt
  • 18.07.2015.

Potpuni matrijahat na Allure Music Festivalu u Kalypsu!

Kao da ljeto, sunce, preplanula tijela, mirisi kože i sočni zvuci iz ozvučenja nisu dovoljno sexy sami po sebi, putene melodije ovoga puta preuzima festival s u potpunosti ženskim lineupom.

 
Stara rečenica kojom su muškarci svoje žene vezali za štednjake i dom je da je tamo vani muški svijet. Ova tvrdnja se raspala i degradirala u smiješnu parolu. Ne samo da žena može voditi svoj posao jednako dobro kao i muškarac već će sve to učiniti u ljepšim bojama i uz bager emocionalne inteligencije. Kako glazba jest uhvaćena emocija, s velikim oduševljenjem predstavljamo estrogensku eksploziju u Kaylpsu.

alt

 
Od 21. do 23 srpnja u klubu Kalypso vretenasti ženski prsti preuzimaju pulteve, organizaciju, promo… baš sve. Elektronika s damskim štihom na raspored tako stavlja DJ Mari Ferrari, najseksi DJ-icu 2014 – DJ Seherezade, DJ Deu, Gliu, Playboy zečicu i globalno popularnu DJ zvijezdu Viktoriu Metzker, DJ Lady Dee, Manateu i resident DJ-icu kluba Pacha Ibiza – B. Jones, kao i DJ zvijezde festivala, Amadeeu na električnoj violini i plesačice iz plesne skupine High Heels High Hopes. Više detalja o djevojkama možete uloviti na www.allure-music-festival.com i na www.kalypso-zrce.com.

alt

 
Od 21. srpnja Kalypso uvodi još jednu novost. Svakog utorka i četvrtka u popodnevnim satima održavat će se ludi afterbeach partyji naziva Arcadia Delight koji te usisava u atmosferu Rajskog vrta, mirnih chill out pašnjaka zvuka u zalazak sunca uz koktele, deep house i vocal house i niti live instrumenata poput saksofona, violina, perkusija…
 
Ako već ne uhvatiš Allure zaleti se na koji Arcadia Delight zatekne li neko ljetno popodne tvoja stopala na Pagu.
 
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk