Skip to main content
  • alt
  • 18.07.2015.

GEMS 2015. – audio-vizualna bajka

Igra je počela. Um je zaboravan. Gdje smo bili i gdje ćemo biti? Amnezija se lagano pretapa u Memoriju i Mr. B je poludio jer nije siguran tko je on, a kamoli tko su oni.

Tko, što i gdje..saznat ćemo sve. Kad stignemo, prije sigurno ne. Samo tri puta reci GEMS iiii…tamo si.

 
Ako do sada nije bilo jasno što se događa možda pomogne info da je čitav audio-vizualni festival GEMS ove godine zasnovan na priči o Bubimiru (nećemo ponoviti tri puta jer dođe li biti će kaos i nećemo nikako stići dovršiti najavu).

alt

 
Već četvrtu godinu za redom ekipa iz Popovače i Kutine uzela si je za zadatak organizirati fenomenalni audio-vizualni plesnjak na otvorenom. Ovoga puta na lineup su zasjeli Felver (Stereotip), Herya&Bronski (Deep`n`Delicious), Virgin Helena i Mario Novak (Pitch Vinyl Shop) i to na posebno uređenu travnatu površinu u centru Popovače uz fenomenozne vizualizacije i odličan razglas.
 
Fešta jednodnevne šetnje zvučnim i nevidljivim i tihim, ali vidljvim, kreće u 20 sati u subotu 22. kolovoza i traje do 4 ujutro uz zanemariivi prilog od 20 i 25 kn, a što možeš očekivati kada GEMS zablista checkiraj stiskom na dezigniranu play streličicu.
{youtube}tknwrnUNWhA{/youtube}
sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju