Skip to main content
  • adam beyer
  • 1.06.2012.

Potvrđena imena Valkane Beach Summer festivala

Dok će se glavna rock zvijezda Valkane Summer Beach festivala otkriti tek par dana prije početka festivala, ona elektronska imena većinom su potvrđena.

Piše: 

Naslovna foto

Adam Beyer

Ovog ljeta od 27. do 29.srpnja na bogatoj hrvatskoj festivalskoj mapi ucrtan je još jedan međunarodni glazbeni festival Valkane Beach Summer festival. Nastup za prvi dan festivala potvrdile inozemne zvijezde Chris Liebing, Adam Beyer i Sister Bliss (Faithless) te regionalne uzdanice Lemon, Petar Dundov, Miss Sunshine i Tom Jay, dok će u subotu uz headlinere Innu i Sashu Lopeza nastupiti i Secret Disco, Paolo Barbato, MC Donatti i mnogi drugi.

{youtube}JL-8I5_EW2U{/youtube}
U tri dana očekuje se preko 40 DJ-a i grupa. Festival se održava u Puli, na kupalištu u uvali Valkane, a uz cijelodnevni program, beach partyje, after partyje svakog dana, party brodove, water park i chillout zonu omogućen je i festivalski kamp za 2000 posjetitelja.

U prodaju kreću i jednodnevne ulaznice po atraktivnoj cijeni od 180 kn, a festivalske ulaznice za sva tri dana biti će dostupne po cijeni od 330 kn do 1.7. putem ticketpro.hr portalai na Ticketpro prodajnim mjestima.

Idući tjedan kreću u promo party-ji u cijeloj regiji, od kojih je prvi već u četvrtak, 7.lipnja u zagrebačkom klubu Lemon, a nastavljaju se u petak i subotu, 8. i 9.lipnja u klubu Top u Ljubljani. Na prvim promo party-jima nastupaju DJ Lemon, MR.Marley, Lucca C, Robert G Roy, MC Alex Donatti i drugi regionalni DJ-i koji će nastupiti i na samom festivalu.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2