Skip to main content
  • 16.02.2011.

Poznata su prva imena After Beach Festivala u Papayi

Miljenici hrvatske publike, vlasnici svjetskih hitova „Lola's Theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“…Britanske legende house glazbene scene The Shapeshifters otvaraju 28. srpnja drugo izdanje After Beach Festivala.

Piše: 

Naslovna foto

The Shapeshifters


Uz The Shapeshifterse, na trodnevnom festivalu nastupa krema house scene Norman Doray, te Tom Novy. Cijeli festival pratit će prepoznatljiva AXE mirisna kulisa koja će After Beach festivalu dati sasvim novu dimenziju.
{youtube}9fkpdQM35jA{/youtube}

Papaya je prvi klub u Hrvatskoj koji je prije 8 godina započeo s after beach partyijima, a prve slike destinacije koje su obišle svijet te okupirale zanimanje svjetske javnosti upravo su snimljene na popodnevnim partyijima u klubu Papaya. Mladi iz cijelog svijeta, ples pod sunčanim nebom, nasmijana lica i pozitivna energija glavni su krivci zašto plaža Zrće danas nosi epitet „najpoželjnije ljetne destinacije za mlade u Europi“. Prvi hrvatski AFTER BEACH FESTIVAL koji se održao prošle godine u Papayi uz David Moralesa, The Shapeshifters i Dirty South-a podigao je ljestvicu ionako užarene after beach atmosfere, a festival je u tri dana posjetilo preko 12 000 gostiju iz čitavog svijeta.  Na AXE After Beach festivalu u četvrtak 28. srpnja na zahtjev publike po drugi put nastupaju vlasnici svjetskih mega hitova „Lola's theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“- popularni britanski duo The SHAPESHIFTERS. Drugi i treći dan festivala pod zavodljivim AXE mirisom publika će imati priliku zaplesati sa NORMAN DORAY-om u petak 29. srpnja, odnosno sa TOM NOVY-ijem u subotu 30. srpnja.

“Prošle godine na After Beach festivalu pobojali smo se da će kiša pokvarit festivalsko raspoloženje gostiju u Papayi. Međutim, prevarili smo se- samo je dodatno pojačala ionako visoki naboj! Imate jednu od najboljih publika na svijetu-  izjavili su THE SHAPESHIFTERS ususret dolasku u Hrvatsku.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk