Skip to main content
  • 16.02.2011.

Rex The Dog na “Riječkom karnevalu”

Na Carnival DJ Sessionu u šatoru na Gatu Karoline riječke u subotu, 5. ožujka, gostovati će Rex The Dog.

Piše: 

Naslovna foto

Riječki karneval


Pravim imenom Jake Williams koji je pod raznim aliasima prisutan na svim Top 10 ljestvicama još od ranih 90ih, a u novom mileniju se pojavljuje pod aktualnim aliasom Rex The Dog.
{youtube}acay3S2PhSg{/youtube}

Remixirao je velikane pop i elektronske produkcije kao što su Depeche Mode, The Knife, The Prodigy, Goldfrapp i Client, potpisao ploče za diskografe kao što su Kompakt i Kitsune, a sve to okrunio je 2008. godine višestruko nagrađivanim albumom “The Rex the Dog Show”. Izdvojili bismo i live premijeru LORINO i OETAM, iza koje stoje DJ OGI, titan hrvatskog techna i jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih techno dj-a i producenata na svijetu, kao i Mateo Klaić, nova uzdanica riječkog, hrvatskog i svjetskog techna.

Tu su i veterani UNDERGROUND SKY, predvođeni Tom Jayem, PACCO I RUDY B te MARK ASH I LEMON te na kraju FRYER I BOO DALE – sve redom svojevrsni pokretači svih zbivanja vezanih za elektronsku scenu u Rijeci i široj okolici i svi posebno za ovu priliku sjedinjeni u ekskluzivne duet varijante.

Čini se kako Rijeka ipak neće ostati bez karnevalske party povorke. Carnival Party koji se održava na otvorenome definitivno je otkazan no zamjena za njega je Riječki Karneval koji se održava u šatoru.

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.