Skip to main content
  • 7.12.2011.

Poznati datumi za Exit festival 2012

13. po redu Exit Festival prve ulaznice za iduće izdanje počinje prodavati već od 16. prosinca a cijene će biti 60% niže od redovnih. Četiri nevjerojatna dana na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine je osjetilo 170000 nasmijanih mladih ljudi.

Piše: 

Naslovna foto

Exit


Exit 2012.g. održava se od 12. do 15. srpnja. Za novo izdanje festivala 2012. ponovno su pripremili super popust, i to od čak 60% od redovne cene ulaznice! Ove godine se plesalo uz energični Pulp, romantični Portishead, fanki zvuke Jamiroquai, savršene Bad Religion, Grinderman, Arcade Fire i neponovljivi Underworld.

Prošle godine Exit je dobio svog dvamiljunskog posjetitelja. Za sve željne još uzbuđenja i inovacija tu su bili 3D disco, Silent disco, Zip-Line i naravno neprestana i potpuno avanturistička devetodnevna zabava u kampu!

Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svijetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinjelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja na festivalu! Lista onih koji su ozbiljno protresli tvrđavu je impresivna, ali da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namijenjeni podršci mladima sa naših prostora. Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentiranih ljudi.
{youtube}Pc5aqOxjZSc{/youtube}

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2