Skip to main content
  • alt
  • 25.06.2014.

Poznati svi izvođači Headmovin Delta Festa

Headmovin Delta Fest objavio je potpun popis izvođača, a krenula je i ekskluzivna pretprodaja early bird ulaznica.

 
Već otprije znanim headlinerima, Giomu i FunkYamind, pridružuje se Manjane, jedan od najtalentiranijih jackin house i house DJ-eva i producenata na prostorima bivše Jugoslavije. O tome dovoljno govore njegova izdanja koja se mogu naći na velikim etiketama poput Blacksoul Music, Disko Zoo i Maracuja pa tim putem njegova traka ‘‘Do The Dishes” pronalazi svoj put u Defectedovom miksu velikana Kevina Saundersona. Izniman talent za DJ-ing mu otvara put i odvodi ga na nastup na Dance Areni EXIT Festivala 2013.
{youtube}TYgepHf-NhA{/youtube}
 
Osim Gioma, Manjana i FunkYaMinda, HDF dovodi i iznimno talentirane DJ-eve i producente iz različitih dijelova Europe poput Soula de Marina, Erika Boa i HouseHolicsa, a neizostavne su i domaće snage poput Martyna Doxa, Žarka Rebca i Milija Sefica.
{youtube}tJo_bRq-n5E{/youtube}
 
Trenutno se u prodaji nalazi limitiran broj ekskluzivnih early bird karata koje se mogu kupiti preko sustava Entrio  po povoljnoj cijeni od 30 kuna za jednodnevnu ili 50 kuna za dvodnevnu ulaznicu. Nakon 7. srpnja kreće regularna prodaja ulaznca te ćete za jednodnevnu izdvojiti 50 kuna, a za dvodnevnu festivalsku ulaznicu 70 kuna.
{youtube}6pqKiwCRzwo{/youtube}
 
Organizatori također obavještavaju da ukoliko posjetitelji nisu u mogućnosti kupiti kartu putem Interneta ili fizičku na prodajnim mjestima Entria, da se jave u pretinac službene fan page stranice Headmovin Delta Festa ili na mail headmovin@hotmail.com te tim putem rezerviraju i osiguraju svoju kartu.
brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.