Skip to main content
  • alt
  • 25.06.2014.

Suradnja The Beatshakersa i Mladena Lukića

Beogradski DJ i producentski dvojac The Beatshakers ovih je dana zajedno s Mladenom Lukićem izdao pjesmu “I’ll Be There For You”.

 
Popularni DJ dvojac The Beatshakers i talentirani  finalist “X Faktora” Mladen Lukić sada poznat pod pseudonimom Bak Sheesh  odlučili su obradovati publiku zajedničkom  pjesmom koja pretendira postati ljetnim hitom. Poznati po tome da surađuju samo s vrhunskim vokalima, Kole I Ivan, nisu imali dilemu kada je suradnja s Mladenom u pitanju. “Imali smo u planu producirati novi singl, a u tom trenutku počeo se emitirati  “X factor” gdje smo vidjeli i čuli Mladena. Svaki njegov nastup nas je oduševio, tako da smo lako odlučili s kim ćemo ovog puta raditi! Glasali smo namjerno protiv njega kako bismo što prije mogli ući  u studio”, sa smijehom kažu The Beatshakersi.
{youtube}Rk5rnruBrx4{/youtube}
 
“Pjesma je u klupskom, elektro fazonu, a karakteriziraju  je vesela melodija s irskim prizvukom kao i fantastičan Mladenov vokal. Veoma smo zadovoljni: zajedno smo stvorili magiju koja se zove “I’ll be there for you” i vjerujemo da će publika uživati”, uvjereni su The Beatshakersi koje već ov og ljeta možete čuti na Ultra Europe festivalu.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk