Skip to main content
  • 18.08.2022.

Raspored po danima i pozornicama na Dimensions festivalu

Dimensions festival će u svom desetom jubilarnom izdanju zaključiti ljetnu sezonu u Tisnom i Barbarelli, a poznat je i raspored nastupa po danima i pozornicama

Piše: 

Festival se održava od 1. do 5. rujna u The Garden Resortu (Tisno), s afterima u Barbarelli (Prosika), te na boat partijima. Regionalne festivalske i dnevne ulaznice, kao i ulaznice za boat partije, i aftere mogu se kupiti u sustavu Entrio.

Na Dimensions ove godine stižu Helena Hauff b2b Stingray 313, Gene on Earth b2b The Ghost, Blawan, Francesco Del Garda, Karen Live, Mala, Raresh, Sonja Moonear i još brojni izvođači, dok domaće snage predvode Jan Kinčl, Borut Cvajner, ikonal, Le Chocolat Noir i Maja Pa. Kompletan line up pogledajte ovdje.

BEATPETE

Podrijetlom iz Berlina, BeatPete je poznat po svojim impresivnim setovima na vinylu; zvučno putovanje puno zaokreta s eklektičnom mješavinom žanrova i glazbenih ukusa. Za Mix 268 predstavio je 70-minutnu snimku savršeno prilagođenu danima na plaži provedenim na Jadranu – besprijekoran uvod u ono što nas čeka na ovogodišnjem festivalu.
 

K MEANS

Za broj 267 serije, imamo ubojiti novi miks iz Stockholma kojeg potpisuje k means. Sa trenutnim prebivalištem u Bristolu njezin stil bez napora spaja eklektičnu mješavinu eksperimentalnog basa i tihih ritmova, stvarajući snažan koktel hipnotičkih i frenetičnih zvukova. Posjetitelji festivala svjedočit će tome osobno ove godine dok će ona svirati na FABRICLIVE Takeoveru u Cosmosu u subotu navečer tijekom festivala. Nemojte to propustiti.

 

T DUNN

Isporuka punog spektra dubokih elektroničkih zvukova, osnivača Timehrija – T Dunn uoči debitantskog nastupa na Dimensionsu. Lagani miks house, garage, electro i još mnogo toga – ovaj nas tjera da odbrojavamo tjedne do Dimensions festivala 2022.!

 

KIARA SCURO

Kiara Scuro dala je snažan pečat sa svojim završnim setom u Olive Groveu na večeri otvaranja Dimensions 2021. U pravom KS stilu, isporučili su živahnu mješavinu elektroničkih odabira koji su nas očarali iz prve ruke. Drago nam je što su ponovno s nama u Tisnom ovog ljeta. Mix poslušajte ovdje.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.