Skip to main content
  • alt
  • 3.06.2015.

Rise up festival – fuzija ekstremnih sportova i festivala

Zadrani, Zadranke i svi oni koja Zadar vole ovoga lipnja mogu se veseliti još jednom odličnom festivalu.

 
Rise Up festival nastao je 2009. kao križište glazbene kulture i one ekstremnih sportova. Obje pogonjene užitkom i adrenalinom u prvom izdanju su se zajedno pojavile na festivalu u jednodnevnom eventu.
 
No s vremenom se pokazala potreba za produljenjem festivala zbog sve većeg odaziva pa je tako u prošloj godini zabavio tisuće i tisuće posjetitelja kroz dva dana na dvije pozornice i s preko 30 izvođača.

alt

 
Ove godine je dodatno produžen i sada će se održavati u trodnovnom razdoblju od 25. do 27 lipnja na prostoru starog kazališta lutaka s time da će u četvrtak, 25. lipnja u prostorru skate parka “Menza” biti održano i brutalno adrenalinom napucano natjecanje u ekstremnim sportovima. Apsolutno je nevjerojatno što sve ljudsko tijelo može. After party natjecanja održat će se u starom kazalištu lutaka uz 20 kuna upada, dok natjecanje možeš pratiti u potpunosti free.

alt

 
Od onih koji na festivalu brane boje elktronike nastupit će Acetic, Shegrt, Mr. D, Ispod zemlje, Neurodnjaci, Druid, Smiljevac elektro mafia, Babin Dub i Efektaselekta.
 
 
Pretprodaja ulaznica: 
IGROW SHOP, Stomorica 2 (Varoš)
 
Cijena ulaznice do 20.06. iznosi 80kn za dva dana (petak i subota) i 50 kn za jedan dan (petak ili subota).
Od 20.06. cijena ulaznice iznositi će 100 kn za dva dana (petak i subota) i 70 kn za jedan dan (petak ili subota).
 
Ulaznice je moguće naručiti i na festivalskim stranicama:
www.riseup-festival.com 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2