Skip to main content
  • 11.07.2023.

Roots Revival festival dovodi najaktualnija reggae imena u Crnu Goru

Posjetite drugo izdanje Roots Revival Reggae festivala koji će se održati 4. i 5. kolovoza na tvrđavi Forte Mare u Herceg Novom u Crnoj Gori

Piše: 

Festival ima dvije pozornice; pozornica Žalo smještena na plaži Škver započinje u 16 sati s nastupima DJ-eva iz regije i cijelog svijeta. Uživajte u kulinarskim delicijama gastro tima, koji predstavlja egzotičnu karipsku i međunarodnu kuhinju. Ulaz na pozornicu Žalo je besplatan.


Foto Copyright: Copyright (c) 2019 Vera Petrunina/Shutterstock

Glavna pozornica, smještena unutar povijesne tvrđave Forte Mare počinje u 20 sati i nudi edukativni program o reggae glazbi s profesorom Sir Jamesom iz Francuske. A oba dana će obilježiti fascinantni nastupi međunarodnih i regionalnih reggae bendova i zvijezda. U Crnu Goru s Jamajke dolazi zvijezda u usponu Micah Shemaiah s pratećim sastavom Dreadites, te Marcus Gad iz Nove Kaledonije koji personificira obnovu meditativnog roots reggaea.

Popis izvođača:

4. kolovoza:

Micah Shemaiah & Dreadites (Jamajka)
Hornsman Coyote (Srbija)
Killo Killo Banda (Srbija)
Sir James (Francuska)
Dadaman (Crna Gora)
Ital Vision (Srbija)
Mizizi (Srbija)

5. kolovoza:
Marcus Gad & Tribe (Francuska)
Brain Holidays (Hrvatska)
White Squall Sound System (Srbija)
Sir James (Francuska)
DJ Mono (Crna Gora)
Selektor Deda (Crna Gora)

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Gigstix Crna Gora, u trgovinama Tabacco S i na blagajnama JUK Herceg Festa (Dvorana Park i tvrđava Forte Mare).
Za više informacija posjetite: www.rootsrevival.me

 

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.