Skip to main content
  • 11.07.2023.

Mandrach i iskustvo zalaska sunca začinjeno house glazbom, koktelima i ukusnom hranom

Brojnim Splićanima, ali i turistima Mandrach ove sezone nudi iskustvo zalaska sunca začinjeno house ritmovima, koktelima te ukusnom hranom

Piše: 

Ljetni program splitskog Mandracha Sunset Session već više od mjesec dana stvara dobar štimung svakodnevno prati zalaske sunca uz rezident DJ-eve i svjetska gostovanja. Na svakodnevnoj bazi izmjenjuju se rezident DJ-evi kao što su Ante Jakir, Laaxen, Yakka, Inis, DJ Occko, Klox i Ivan Mastermix.

Svoje ode suncu su već odsvirali talijanski duo Alaia & Gallo te Marien Baker, a sljedeća gošća je Eli Rojas koja stiže sa Ibize. Latino ritmovi, gastronomski užitci, ovijeni house melodijama u izvedbi Eli Rojas na rasporedu su ove subote 15. srpnja.

Eli Rojas je rodom iz Kolumbije, ali svoj dom je pronašla na španjolskoj Ibizi. Svjetsko ime i reputaciju stekla je kombinirajući latino i karipske ritmove s elektroničkom glazbom. Inspirirana ritmovima salse i reggaea Eli Rojas se pronašla u dub, dubstep, deep i tech-house zvucima čime je definirala svoj prepoznatljivi stil kao Latin Urban Grooves. Dugogodišnja je rezidentica Blue Marlin Ibize.

Ante Jakir se za DJ pultom nalazi od 1988. U svom glazbenom arsenalu ima spremne trake koje se granaju u deep, house, disco i funk ritmovima. Laaxen od ranog djetinjstva gaji ljubav prema house glazbi. Prve korake u glazbenoj karijeri napravio je učeći producirati trake s 13 godina, prije nego što se upustio i u DJ vode s 16 godina. Njegovi setovi su obilježeni kreativnim mashupovima iz vlastite produkcije.

Yakka je višestruko nagrađivani hrvatski DJ i producent te predvodnik domaće house scene. Osim što je prepoznatljiv po svojim brojnim šiltericama, njegove setove krasi široka lepeza house glazbe koja je uvijek u skladu s mjestom na kojem svira. DJ Inis je aktivan na elektroničkoj sceni više od dva desetljeća. 2003 pokreće Soundkeepers DJ organizaciju s kojom je odradio više od stotinu klupskih događaja te pokrenuo Imperium Festival.

DJ Occko je ljubitelj melodic house koji se savršeno komplimentira s afro, progressive, deep tech i minimal tech žanrovima. Kroz glazbene odabire iz ovih grana elektroničke glazbe DJ occko pronalazi put do srca partijanera na plesnom podiju. Ivan Mastermix je apsolutni prvak hrvatske underground house scene. Na sceni je aktivan od kraja 80-ih godina, a u svom životopisu ima nastupe odrađene u renomiranim svjetskim klubovima poput Ministry of Sound, Pacha, Ambasada Gavioli…

 

Sve informacije o nadolazećim događajima pravovremeno možete saznati na društvenim mrežama Mandracha. Ulaz na Sunset Sessione je besplatan, a početak od 20 sati.

FB EVENT: ELI ROJAS: LATIN WAVE BY SUNSET SESSION

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2