Skip to main content
  • alt
  • 10.12.2014.

Rudimental i Fatboy Slim na Zrću iduće godine!

Mliječna staza, jedan krak, Sunčev sustav, mali plavi planet, jedna plaža na otoku Pagu, a na njoj na vrućem pjesku stoje Papaya i Aquarius koji po prvi puta ugošćuje najveći svjetski party brand, Ibiza Rocks.

 
Klub Papaya stoji na 23. mjestu najpoželjnijih party odredišta već je gost mnogo festivalskih događanja, ali kada je ekipa iz Ibiza Rocksa krenula njuškati nove party lokacija u Europi odabir je pao upravo na našu party meku. 

alt

 
Ako su te ledeni jesenski vjetrovi natjerali u melankoličnu nostalgiju za ljetom, preplanulim tijelima, životom bez briga, dugim noćima i sretnim jutrima dajemo ti još razloga za veseliti se ljetnoj sezoni 2015. Ugovor je potpisan na 3 – 5 godina i mislimo da je vrijeme da zalijepiš onu kasicu cijelom rolom selotejpa (znaš da si slab i da ćeš čačkati po kasici za neke izlaske, selotejp pali ako samokontrola već ne) i kreneš graditi svoj festivalski ljetni fond.

alt

 
Dakle inauguralno izdanje Croatia Rocks festivala održava se od 19. – 23. srpnja i srolala su se prva od mnogih imena koja još čekaju objavu. Živu glazbu će vam između ostalih ponuditi Clean Bandit i Jungle, Dj setove zavrtjeti do sitnih sati Rudimrntal, Zane Lowe i Wilkinson. a kao poseban gost uletjet će Fatboy Slim. Puni lineup checkirajte na službenom flajeru.

alt

Možda smo u razdoblju kada je prikladnija priča o duhovima prethodnih, sadašnjih i budućih Božića, no mi vam želimo da se nastavite veseliti i sanjati nadolazeća ljeta!

 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2