Skip to main content
  • 25.07.2023.

S ljetne rezidencije kluba Hi Ibiza, na Zadar Sunset festival stiže Paco Osuna

Nakon dugog vremena Paco Osuna kao rezident DJ različitih klupskih večeri, renomirani Španjolac posljednjih nekoliko godina ima vlastiti program na Ibizi – za nekoliko dana gostuje i u Zadru

Piše: 

Paco Osuna se i ovog ljeta vratio na “bijeli otok” gdje nastavlja svoju suradnju s Hï Ibizom, koju kao i prošlog ljeta preuzima sa svojim brendom NOW HERE. Svakog utorka u Hï Ibiza do početka listopada postaje plesni podij za Paca Osunu i njegove prijatelje.

Više od 27 izvođača ovog ljeta će nastupiti uz renomiranog španjolca koji će partijanere iz tjedna u tjedan voditi na jedinstveno, nezaobilazno glazbeno putovanje.

“Nakon nevjerojatnog prošlogodišnjeg ljeta, ove godine smo isplanirali sezonu s toliko ljubavi i pažnje da svaki utorak i dalje bude sjajan. Kada sam birao glazbenike koje ću pozvati, fokusirao sam se na glazbenu viziju koju želim dati Club Roomu u Hï Ibiza te sam pozvao ljude čiji sam rad poznavao iz prve ruke. Nismo birali DJ-eve samo zbog njihovih imena, već i zbog njihove glazbe.” o svojoj rezidenciji komentira Paco Osuna te dodaje “Uključili smo ove godine i nekoliko novih glazbenika s kojima nismo još radili te smo stvorili grupu DJ-eva koji su dio NOW HERE obitelji, koji se osjećaju kao da je brend njihov. Na taj način možemo stvoriti koncept s vrlo definiranim glazbenim stilom.”

Svakog utorka na Ibizi uz Paca Osunu nastupaju po dvoje DJ-eva, a na listi imena koja će gostovati na NOW HERE klupskoj večeri su Dennis Cruz, Solardo, Ben Sterling, Nicole Moudaber i mnogi drugi.

Ususret samom početku sezone Paco Osuna je fanove počastio sa svježim EP-jem i singlom. Zajedno s Melanie Ribbe složio je tri trake na “The Key” EP-ju, a s Fer BR je pripremio “Don’t Look Back” koju ćemo sigurno slušati na plesnim podijima diljem Europe cijelog ljeta.

Svježe hitove, zvuk Ibize i neobjavljene ID-jeve Paco Osuna dovodi u Hrvatsku ovog ljeta na Zadar Sunset Festival koji se održava na zadarskom Pozdravu Suncu od 31. srpnja do 2. kolovoza, a na line upu mu se pridružuju Stacey Pullen, Joris Voorn, Roger Sanchez, Flashmob, Mark Knight.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Zadar Sunset Festival 2023

brejcha 2
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.